Naar boven

Tramontana

Tramontana

Het damesmerk Tramontana

Dit typisch Hollandse damesmerk is opgericht in 1985 en is anno 2016 wereldwijd bekend. Over de hele wereld zijn er maar liefst 800 verkooppunten. 4 keer per jaar komt de nieuwe collectie uit. De zomer-, herfst-, winter-, en lentecollecties zijn goed met elkaar te combineren. 

De collectie van Tramontana

De collectie van dit modemerk wordt ontworpen in hun kantoor in Amsterdam. Zo kunnen de trends uit onze hoofdstad worden opgepikt en direct verwerken in de ontwerpen. De missie van Tramontana is om dames zich mooier te laten voelen in de items van dit merk. Het assortiment bestaat uit jurken, broeken, jasjes, tops, blouses, truien en ga zo maar door. Door de bijzondere details, prints en materialen is het een merk wat je niet zomaar vergeet.

Stijlvolle, casual damesmode

Tramontana is te vergelijken met de merken Sandwich, Expresso en Poools. Het is een stijlvol merk wat alledaags gedragen kan worden. Ben je op zoek naar een jurkje voor een bruiloft? Of gewoon een simpele trui voor de doordeweekse dag? Ook dit vind je allemaal bij dit damesmerk.

Online en in onze winkel

In de winkel van Konijnendijk Mode is dit damesmerk sinds een aantal jaar te vinden. De collectie is inmiddels uitgebreid en zeker de moeite waard om een keer te komen bekijken op de eerste verdieping van de dames afdeling. Heb je geen idee welke outfit het beste bij je staat? Maak dan een afspraak voor een Styling Arrangement. Zo weet je zeker dat je met de perfecte outfit de deur uitloopt! Een winkel van 4000 m2 met veel verschillende merken is echt de moeite om een hele dag voor vrij te maken. Ga ook lekker lunchen in ons Grand Café The Ritz en ontvang make-up advies door één van de stylistes.