Naar boven

Tramontana

Tramontana

Tramontana

Dit typisch Hollandse damesmerk is opgericht in 1985 en is anno 2016 wereldwijd bekend. Over de hele wereld zijn er maar liefst 800 verkooppunten. 4 keer per jaar komt de nieuwe collectie uit. De zomer-, herfst-, winter-, en lentecollecties zijn goed met elkaar te combineren. 

De collectie van Tramontana

De collectie van dit modemerk wordt ontworpen in hun kantoor in Amsterdam. Zo kunnen de trends uit onze hoofdstad worden opgepikt en worden verwerkt in de ontwerpen. De missie van Tramontana is om dames zich mooier te laten voelen in de items van dit merk. Het assortiment bestaat uit jurken, broeken, jasjes, tops, blouses en ga zo maar door. Door de bijzondere details, prints en materialen is het een merk wat je niet zomaar vergeet.

Stijlvolle, casual damesmode

Tramontana is te vergelijken met de merken Sandwich, Expresso en Soaked in Luxury. Het is een stijlvol merk wat alledaags gedragen kan worden. Ben je op zoek naar een jurkje voor een bruiloft? Ook dit vind je bij dit damesmerk.

Online en in onze winkel

In de winkel van Konijnendijk Mode is dit damesmerk sinds een aantal jaar te vinden. De collectie is inmiddels uitgebreid en zeker de moeite waard om een keer te komen bekijken. Shop je graag online? Daarnaast is Tramontana ook online te bestellen. Bestel je voor 22:00? Dan is het de volgende dag in huis. Online bestellen gaat gemakkelijk, snel, veilig en via verschillende betaalmethodes zoals Afterpay en met CreditCard..