Naar boven

Transfer

Transfer

Transfer

De kernwaarden van het merk Transfer zijn Italiaans, vrouwelijk en draagbaar. Het merk is in 1988 begonnen en groeide snel, waardoor er nu volledige kledinglijnen worden ontworpen. Items van Transfer zijn te herkennen aan de zachte en naturele materialen. Het merk laat zich inspireren door de mode uit de zuidelijke landen van Europa. Het merk maakt de kleding af met bijzondere details en speelse materialen.

De mooiste items van het merk zijn bij ons te vinden. Transfer zorgt er altijd voor dat de laatste trends en kleurbeelden meegenomen worden in de collecties. Door de bijzondere materialen en de basics geeft dit modemerk de mogelijkheid om oneindig veel te combineren binnen de collectie. Ga je voor kwaliteit? Kies dan voor Transfer.

Trends 2019

Stijlvol gekleed gaan? Kies dan voor Transfer. Kleding voor iedere dag. Een tikje netjes, maar zeker niet overdressed. Perfect voor naar het werk of een gezellig dagje uit. Transfer gaat mee met de laatste trends. Voornamelijk op het gebied van kleuren en prints. Combineer dit merk met onder andere Expresso, Batida en Beaumont.

Online en in onze winkel

Transfer bestel je bij ons veilig en gemakkelijk online. Bestel op werkdagen voor 22:00 uur en ontvang je bestelling de volgende dag thuis. Wanneer het online bestellen niet helemaal wilt lukken, neem dan direct contact met ons op en wij helpen je zo snel mogelijk! Zoek je een artikel die niet bij ons online staat? Het zou goed kunnen dat dit artikel wel verkrijgbaar is bij ons in de winkel. De Transfer collectie is in de winkel veel groter en hangt op de damesafdeling. Kom voor een dagje Konijnendijk Mode naar Zuid-Beijerland. Er staat altijd een mode adviseur voor je klaar die je graag wilt helpen. Start je dag goed met een lekkere kop koffie of thee van het huis in ons Grand Café The Ritz. Tot snel!