Naar boven

Marc Aurel

Bovenstaande afbeelding is een sfeerimpressie. Neem contact op voor de actuele voorraad.


Dit damesmerk vind je in onze winkel!

Dit Duitse damesmerk bevindt zich in het hogere segment. Het is een merk wat staat voor kwaliteit, klasse en stijlvolle mode. Het merk is in 1972 opgericht en richtte zich allereerst op damesbroeken. In 1979 is Marc Aurel hele collecties gaan produceren.

De collectie van Marc Aurel

Dit exclusieve modemerk is niet meer weg te denken uit de Europese mode-industrie. Het merk richt zich op dames die precies weten wat bij hun past. Kleed jij je graag stijlvol, trendy en heb je een eigen ‘identiteit’? Dan past de kleding van Marc Aurel zeker bij jou. Maak mooie combinaties met merken als Expresso, Summum of Gustav.

Stijlvolle collectie

In de Marc Aurel collectie vind mooie kleurthema’s terug te vinden. Dit seizoen vind je veel kleuren combinaties. In de collectie vind je mooie jurken, jasjes, blouses, tops, vesten, pantalons en blazers. Ga voor klasse en straal in Marc Aurel.

Winkelmerk

Kom dit merk bewonderen in onze winkel in Zuid-Beijerland. Je vindt op onze tussenafdeling (dames) een grote collectie van dit Marc Aurel. Naast dit merk shop je nog 150 andere topmerken bij Konijnendijk Mode. Parkeer gratis voor de deur en drink gezellig een kopje koffie in ons Grand Café The Ritz.