Naar boven

Sandwich dameskleding online

Sandwich

Sandwich Damesmode

Sandwich ontwerpt jonge casual damesmode. Het merk werd al begin jaren tachtig opgericht in Nederland. De kleding wordt tot op de dag van vandaag ontworpen door een Nederlands ontwerpteam. Tevens gebeurt de fabricage ook in Nederland. En dat is iets wat je niet vaak meer tegenkomt! Iets waar wij trots op mogen zijn. Het voordeel van dit is dat de kleding extra goed afgestemd is op de specifieke wensen en de lengte van Nederlandse vrouwen.

Functioneel, draagbaar, maar ook vrouwelijk en stijlvol. Dat is Sandwich. Met een gekke twist die je terugziet in een extra zoom, opgestikte ruches of een vernieuwende snit.

Dit damesmerk maakt vooral gebruik van natuurlijke kleuren, aangepast op het seizoen. Er zijn elegante tunieken, met rustige kleuren en bijzondere details. Groots en opvallend. Rustiek en ingetogen. Sandwich heeft het allemaal in haar collectie. Doordat je kunt mixen en matchen, lukt het je altijd om een passende outfit voor iedere gelegenheid samen te stellen. Casual voor in je vrije tijd of trendy en elegantie voor een avond uit. Beiden is mogelijk met dit dames modemerk.

Trends 2019

De zogenoemde trend Jungle, sluit volkomen aan bij het merk Sandwich. Bij deze trend staat comfort op nummer 1! Het is van belang dat je de kleding dagelijks kunt dragen. Zowel in huis als op het werk. Op de fiets of in de auto. Het merk Sandwich is zo ontworpen dat het bijna bij elke gelegenheid gedragen kan worden! Merken die ook passen bij de trend At Play zijn: Esprit, Geisha, Mac en Tramontana.

Online en in onze winkel

Shop je Sandwich kleding gemakkelijk, veilig en snel in onze webshop. Wanneer je nog vragen hebt, kun je altijd even telefonisch of via de chat contact met ons opnemen. Liever persoonlijk advies? Maak dan een afspraak met een Personal Shopper. De Personal Shopper doet alvast wat voor werk en helpt je graag bij het vinden van een passende outfit. Uiteraard kan je ook gewoon bij ons binnen lopen. Wij zijn van dinsdag t/m zaterdag geopend van 9.00 – 17.30 uur. Op vrijdag hebben wij koopavond en zijn wij tot 22.00 uur geopend. Parkeren kan gratis voor de deur! Wil je er zeker van zijn dat jouw favoriete item in de winkel hangt, reserveer dan nu online! Het artikel wordt 3 dagen voor je apart gehangen en je kunt komen passen wanneer het jou uitkomt!