Naar boven

ALIX THE LABEL

DIT MERK VERKOPEN WIJ IN ONZE WINKEL! 

Bovenstaande afbeelding is een sfeerimpressie. Neem contact op voor de actuele voorraad.

 In onze winkel

Alix The Label kan je bij ons in de winkel vinden. Je bent van dinsdag t/m zaterdag van harte welkom in onze winkel. Boek nu een Styling Arrangement en onze stylistes zoeken de perfecte items voor jou uit van het merk Alix!  De kleding is te vinden op de damesafdeling op de begaande grond.  In de winkel heb je de keuze uit nog 150 andere merken. Zo kan jouw kledingkast lekker bij gevuld worden voor het voorjaar en de zomer 2020.

Nieuw merk

Het vrouwenmerk Alix The label is een Nederlands merk, maar het is zeker niet onbekend in het buitenland. Ruim 4 jaar geleden lanceerde Alix The label haar eerste collectie. Het merk is opgericht door: Rens Netten en Olivia Wierda. Het merk geeft een bepaald type weer en dat zie terug in de kleding. Het kan beschreven worden als een rock & roll chick, maar met een verfijnde kant. Alix The Label is een erg veelzijdig merk. Het merk mixt verschillende stylen met elkaar. Dat is erg leuk, want op deze manier is de kleding voor een brede groep leuk. Er zijn een paar elementen in de kleding wat wij vaak terug zien komen en wat ze bij elkaar mixt. Zo kan de kleding ruig, casual maar ook elegant overkomen.

Ruig

Laten we beginnen met de ruige kant van het merk. De ruige kant zie je terug aan hoe sommige kledingstukken gepresenteerd worden. In de eerste collecties werd de ruige kant aangetoond met een afgebeelde stierenkop op bepaalde kledingstukken, zoals bijvoorbeeld op een sweater. De afgebeelde stierenkoppen komen we deze nieuwe collectie niet meer tegen. Bij de nieuwe collectie zien we vaak het luipaard terug komen. We zien het luipaard terug komen in de vorm van het dier zelf, maar ook als de print. Het is een element wat we deze collectie erg terug zien komen.

Casual

Iedereen heeft wel van die dagen dat je eigenlijk geen zin hebt om je best te doen om er leuk uit te zien. Met deze kleding is dit probleem helemaal opgelost. Het merk helpt je om er leuk uit te zien, maar het kost niet veel tijd. Het woord casual kleding betekent: vrijetijdskleding. Het is eigenlijk erg simpel maar toch uniek, zoals bijvoorbeeld een blouse. Met de zomer in het vooruitzicht zou bij casual een Leopard jurk, een paar sneakers met een goeie tas erbij een goed setje zijn.

Elegant

Bij het woord elegant denk je al snel aan netjes. Maar elegant hoeft niet altijd alleen maar netjes te zijn. Elegant kan namelijk ook sexy zijn, dat wordt vaak gecombineerd. Dat kan je goed zien bij deze kleding. Als je aan Alix The Label denkt, dan denk je niet zo snel aan het woord elegant. Toch past dit woord er erg goed bij. Meestal gebruikt het merk het wel in combinatie van verschillende stylen, wat het erg leuk maakt. Het verkoopt ook items wat je erg elegant kan maken. Maar het gaat er om hoe je het bij elkaar aandoet. Een erg elegant item is de blazer. De blazer kom je steeds meer tegen. Je kan het ook combineren met een item zodat het weer een heel ander gezicht krijgt. Je kan dit merk ook goed combineren met anderen merken, zo kan je denken bijvoorbeeld aan: Fabiënne Chapot.