Naar boven

Catwalk Junkie

Catwalk Junkie

Catwalk Junkie

Een merk dat in 2009 opgericht is door een groep vrienden uit Amsterdam. Zij hechten veel waarden aan een origineel merk neer te zetten dat gebaseerd is op de laatste trends. Catwalk Junkie haalt haar inspiratie dan ook direct uit de catwalk shows. Naast de catwalk shows vindt het merk het ook belangrijk om de trends op straat te volgen. Niet alleen in Nederland, maar over de hele wereld.

Catwalk Junkie is ideaal voor mensen met een eigen persoonlijkheid die uniek willen zijn. De collectie bestaat onder andere uit sweaters, T-shirts en jurkjes. Voor een uniek item van nu wordt er gebruik gemaakt van teksten, opdrukken en emblemen. Andere merken die dit seizoen ook gebruik maken van teksten, opdrukken en emblemen zijn bijvoorbeeld: Maison Scotch en Fabienne Chapot.

Catwalk Junkie online reserveren en in de winkel bij Konijnendijk Mode

Wij verwelkomen je graag in onze winkel van 4000 m2 met een kop koffie of thee in ons Grand Café The Ritz. Naast Catwalk Junkie hebben wij nog 150 andere modemerken in de winkel. Maak je outfit helemaal compleet met schoenen die zijn te vinden op onze schoenenafdeling. Bekijk de Tofste merken van Konijnendijk Mode hier.