Naar boven

Catwalk Junkie

(10) (10 artikelen)
Catwalk Junkie De items van Catwalk Junkie zijn echte eye-catchers met speelse accenten. Kleurrijk en creatief en met de vele prints blijf je in een ontwerp van Catwalk Junkie nooit onopgemerkt. Volg met de Catwalk Junkie kleding je eigen stijl en draag een trend wanneer dit bij jou past. Dit merk wil je vast toevoegen aan je garderobe. Bestel Catwalk Junkie nú ook online!

 

Catwalk Junkie inspireert


Catwalk Junkie werd in 2009 opgericht door Jeffrey Heerkens. Je kent Jeffrey misschien van het modelabel Kultivate. Hij wilde zich met Catwalk Junkie volledig focussen op de vrouwenmode. Catwalk Junkie hecht er veel waarde aan om een merk neer te zetten dat origineel is en gebaseerd op de laatste trends. Catwalk Junkie haalt haar inspiratie dan ook direct uit de catwalk shows. Naast de catwalk shows vindt het merk het ook belangrijk om de trends op straat te volgen. Niet alleen in Nederland, maar over de hele wereld.

De collecties van Catwalk Junkie

 
Catwalk Junkie is een damesmodemerk met eersteklas materialen en elk item heeft een geweldige pasvorm. De items van Catwalk Junkie zijn echte eye-catchers met speelse accenten. Kleurrijk en creatief en met de vele prints blijf je in een ontwerp van Catwalk Junkie nooit onopgemerkt. Volg met de Catwalk Junkie kleding je eigen stijl en draag een trend wanneer dit bij jou past. Dit merk wil je vast toevoegen aan je garderobe. Wil je een opvallende top van Catwalk Junkie combineren met een mooie broek? Kijk dan eens bij Geisha en Cambio. Houd je van de prints en uitgesproken kleuren van Catwalk Junkie, dan is Maison Scotch ook wat voor jou.

Catwalk Junkie mode blijft verrassen


Een echte modeliefhebber is vaak gek op Catwalk Junkie. Catwalk Junkie brengt ieder jaar namelijk vier hoofdcollecties uit en de mooiste items uit die collectie vind je bij Konijnendijk Mode. De kwaliteit staat hoog in het vaandel en het damesmodemerk wil zichzelf continue verbeteren en betere keuzes maken in hun productieproces. De kwaliteit van de kledingstukken zal nooit ten koste gaan van de prijs of het ontwerp en Catwalk junkie streeft ernaar om duurzame collecties op de markt te zetten. De collecties hebben een breed aanbod aan shirts, topjes, blouses, maar ook jasjes, pakken en zelfs bad- en strandkleding.

Catwalk Junkie mode vind je bij Konijnendijk Mode


De mooiste items van Catwalk Junkie vind je bij Konijnendijk Mode. Wil je ook meer creativiteit en positiviteit uitstralen? Kom langs in de winkel om verschillende items van Catwalk Junkie te passen en loop stralend de winkel uit! Onze medewerkers helpen je graag bij het uitzoeken van een leuke outfit die echt bij jou past, dus laat je adviseren door ons goed opgeleide personeel. Heb je iets online gevonden? Bestel dan direct en je hebt het binnen twee dagen in huis.