Naar boven

EDC kleding voor dames

EDC

Bovenstaande afbeelding is een sfeerimpressie. Neem contact op voor de actuele voorraad.

Dameskleding EDC by Esprit

Edc by Esprit is het jongere zusje van Esprit en is er voor de jongere vrouw. Frisse kledingstukken die jonge meiden op een modebewuste manier laten kennismaken met fashion van Esprit. Hun motto is dat iedere vrouw zich comfortabel moet voelen in haar outfit. Om deze reden besteedt Esprit Collection extra veel aandacht aan de pasvormen.

Collecties en kwaliteit

De collecties zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. EDC is bij het maken van de collecties bewust bezig met het milieu. Ze make gebruik van natuurlijke materialen en produceren op een duurzame manier. Naast EDC shop je in de winkel ook items uit de andere lijnen van Esprit zoals: Esprit Casual en Esprit Collection.

Winkelmerk

Dit merk is al een aantal jaar in de winkel van Konijnendijk Mode te vinden. Je vindt dit merk op de begane grond. Hier shop je ook merken zoals: Street One, Geisha, Freequent en YAYA. We verkopen in onze winkel van 4000 m2, 150 dames-en herenmerken. Genoeg leuke items om je een hele dag te vermaken en te laten inspireren dus! Je kunt gratis voor de deur parkeren. Proef het heerlijke maandmenu in ons Grand Café The Ritz of geniet van een lekker kopje koffie met gebak van Koekela. Een cadeautje nodig? Neem eens een kijkje op onze lifestyle of beauty afdeling!