Naar boven

Persoonlijk advies

Let op: een afspraak maken voor een personal shop of VIP-arrangement is op dit moment helaas niet mogelijk. Dit kan weer vanaf de laatste week van augustus 2024. 

Wij bieden verschillende shoparrangementen aan voor onze klanten die graag wat meer persoonlijke aandacht willen of die net wat extra advies nodig hebben bij het uitzoeken van de ideale outfit. Het is mogelijk om gestyled te worden door een van onze ervaren modeadviseurs met het Personal Shopper en VIP Arrangement. Ook kan je een volledig  pak op maat laten maken. Ontdek onze arrangementen en beleef een unieke shopervaring bij Konijnendijk Mode.

Kelder Konijnendijk Mode
 


 

Personal shopper

Zoveel merken, zoveel keuze. Natuurlijk staan onze modeadviseurs altijd voor je klaar. Wil je net wat extra persoonlijke aandacht? En wil je zeker weten dat de Personal Shopper op de door jouw gewenst datum en tijd beschikbaar is, maak dan een afspraak!


VIP arrangement
Jezelf een echte VIP voelen? Het kan bij Konijnendijk Mode! Tijdens dit geweldige arrangement krijg je een vakkundig Make-up advies, kleurenanalyse en kledingadvies. Laat jezelf in de watten leggen of kom gezellig samen en geniet van een leuke dag vol fashion. Een kopje koffie met gebak en heerlijke lunch zijn inbegrepen! Klik hier voor meer informatie.Pak op Maat
Het Pak op Maat arrangement is ideaal voor als je een mooi pak nodig hebt voor op kantoor, een bruiloft of andere gelegenheid. Onze expert Henri staat voor je klaar met advies. Je stelt zelf het pak samen van stof tot knoopsgaten. En je wordt van top tot teen opgemeten zodat de pasvorm perfect is. Meer informatie? Klik hier.