Naar boven

Personal Shopper

Personal ShopperPersonal Shopper

Hulp nodig bij het vinden van de perfecte outfit voor een zakelijke of feestelijke gelegenheid? Onze modeadviseurs staan natuurlijk altijd voor je klaar in de winkel! Maar heb je een voorkeur voor personal shopper en wil je zeker weten dat deze op de door jou gewenste datum en tijd beschikbaar is? Maak dan een afspraak en geef jouw voorkeur aan bij de opmerkingen. Wij kijken of de stylist aanwezig is! 

Deze dienst is kosteloos en is mogelijk van dinsdag t/m vrijdag. Bij drukte kan het voorkomen dat de styliste de aandacht moet verdelen over verschillende klanten, houd hier rekening mee. 

Maak een afspraak via de onderstaande button of klik hier. Voor vragen of meer informatie kan je contact opnemen met info@konijnendijkmode.nl of bellen naar 0186-661700.

Wil je liever één op één geholpen worden? Kies dan voor ons Styling Arrangement.


Personalshopper aan huis *niet beschikbaar

Het is bij Konijnendijk Mode ook mogelijk om een personal shopper aan huis te boeken. Een van onze stylistes komt bij je aan huis met de voorkeursmerken en maten die vooraf zijn doorgegeven. Laat je adviseren en inspireren. Het is mogelijk om aan huis met pin te betalen. Zo kun je ook thuis jouw nieuw garderobe aanschaffen!