Naar boven

Gelegenheidskleding

 
Op zoek naar een prachtige outfit omdat je een speciale gelegenheid in het vooruitzicht hebt? Dit kan een bruiloft zijn, een sollicitatiegesprek, een feestje van een goede vriend of vriendin. Voor iedere speciale gelegenheid staan onze mode adviseurs klaar. Zowel dames al heren kunnen bij ons terecht. 

Dames
Op de afdeling Modern vind je een kleine schatkamer vol gelegenheidskleding met merken zoals: Vera Mont, Joseph Ribkoff en Frank Lyman. Je vindt hier prachtige jurken voor als je de moeder van de bruid of bruidegom bent of als je gast op een trouwfeest bent. Heb je een gala, ga je chique uit of heb je een andere speciale gelegenheid dan kan je voor een mooi jurkje, rokje of broekpak ook terecht bij merken zoals: Dante 6, SuperTrash, Nikkie en MosMosh. Kom langs of maak een afspraak met onze Personal Shopper. Dan weet je zeker dat je er perfect uitziet!

Heren
Wanneer je gaat trouwen, een trouwfeest hebt, een zakelijke afspraak of gewoon op zoek bent naar een mooi pak kan je op de afdeling City terecht. Je vindt hier merken zoals: Van Gils, Olymp en Ledûb. Wil je een pak dat perfect aansluit bij jouw wensen? Kijk dan eens bij kostuum op maat.