Naar boven

Acties en Evenementen


 
Ieder seizoen organiseren wij weer leuke en verrassende acties en evenementen. Houd deze pagina in de gaten, want regelmatig wordt deze pagina aangevuld én wordt er een leuke foto of video van een vorig evenement weergegeven!


 
Ladies of Style dag

Op afdeling City kun je op 20 april genieten van heerlijke hapjes van The Ritz en kun jij je laten opmaken door een visagiste van het merk Delilah! Let op: er zijn maar enkele plaatsen beschikbaar! Maak telefonisch een afspraak in onze winkel op de City afdeling. Tijdens de modeflitsen komen de merken als Dante6, Mos Mosh, Summum en Jane Lushka voorbij! Daarnaast ontvang je bij besteding vanaf € 200,- een goed gevulde gooiebag met o.a. give aways van de merken Gustav, Cavallaro, Marie Stella Mais! Als klap op de vuurpijl maak je ook nog eens kans op een cadeaubon van Konijnendijk Mode t.w.v. € 300,-, €200,- of € 100,-! (bij aankoop van € 200,- op de afdeling City)

Koningsdag

Koningsdag is extra feestelijk bij Konijnendijk Mode! Eet een heerlijke oranje tompouce en drink een lekker sapje van onze Sapjes Bar. Draai aan het rad van fortuin, en maak kans op leuke prijzen! Zien we je op deze gezellige dag bij Konijnendijk Mode?

Fashion Night Out

Een gezellig avondje uit? Kom op vrijdag 3 mei naar Konijnendijk Mode. Spot de aller nieuwste trends tijdens een exclusieve privé modeshow en de fashion & beauty presentatie. Op deze avond kun je heerlijk genieten van onze tapas ‘to share’ van Grand Café The Ritz. Je ontvangt een goodie bag t.w.v. € 40,- euro met toffe items! Daarnaast maak je ook nog eens kans op een te gek pakket van het merk Alix The Label met o.a. een T-Shirt, sjaal, tasje en lookbook van het merk!  Er zijn maar 60 plaatsen beschikbaar dus reserveer snel je tickets! De tickets zijn € 25,- voor een geheel verzorgde avond. (exclusief drankjes)

Kom gezellig naar het Broeken Weekend bij konijnendijk Mode. Dit weekend zijn vertegenwoordigers van verschillende merken aanwezig in de winkel. Zij geven je persoonlijk broeken advies en helpen je bij het maken van de juiste keuze. Natuurlijk zorgen we ook voor een lekker hapje en drankje. Op deze dagen zijn er diverse leuke acties! We zien je graag in de winkel!

 
 

In shape jas*
In de kleuren: blauw, grijs, geel en rood!
Prijs van: € 69,95
Prijs naar: € 49,95
* Geldig op de geselecteerde jassen, zolang de voorraad strekt

State of Art polo*
2 polo's in diverse kleuren voor € 89,95
*Geldig op de geselecteerde polo's, zolang de vooraad strekt

Vanguard actie*
Bij aankoop van € 249,95 aan Vanguard artikelen ontvang je een badlaken t.w.v. € 49,95 cadeau
*Geldig zolang de voorraad strekt

PME actie*
Bij aankoop van € 299,- aan PME artikelen ontvang je een tas t.w.v. € 79,95 cadeau
* Geldig zolang de voorraad strekt

&
Bij aankoop van € 199,- aan PME artikelen ontvang je een Badlaken cadeau!*
*Zolang de voorraad strekt

Sandwich Actie*
Tregging
Prijs van: € 79,95
Prijs naar: € 59,95

Tuniek
Prijs van: € 119,95
Prijs naar: € 79,95
* Geldig zolang de voorraad strekt

Voor meer informatie over onze acties en evenementen, kun je ook terecht op onze Facebookpagina of onze nieuwsbrief. Heb je vragen? Chat met ons!