Naar boven

Acties en Evenementen

 
Ieder seizoen organiseren wij weer leuke en verrassende acties en evenementen. Houd deze pagina in de gaten, want regelmatig wordt deze pagina aangevuld én wordt er een leuke foto of video van een vorig evenement weergegeven! 
 

Zaterdag 23 maart is het weer zo ver! De Kick-Off van het nieuwe seizoen. Bewonder de nieuwe collectie tijdens de swingende modeshows onder het genot van een glaasje bubbels en heerlijke hapjes van Grand Café The Ritz. Van 12:00 tot 16:00 zijn visagisten en haarsylisten aanwezig in onze Beauty Hoek en staat Peaky hats voor je klaar in de Gentlemen’s Corner. Zij voorzien je van een old skool kapsel en geven je schoenen een exclusieve schoenenpoetsbeurt!

Je bent van harte welkom op de Frank Walderdag. Begin deze dag in ons gezellige Grand Café The Ritz waar je tegen inlevering van je uitnodiging een kopje koffie met wat lekkers krijgt. Bewonder de nieuwe Frank Walder collectie tijdens de sprankelende modeshow. De modeshow gaat om 10:30 van start. Een nieuwe Frank Walder outfit geshopt? Bij besteding vanaf € 100,- euro krijg je een leuke goodie!

Kom je ook naar de Gerry Weberdag bij Konijnendijk Mode? Begin deze dag in ons gezellige Grand Café The Ritz waar je tegen inlevering van je uitnodiging een kopje koffie met wat lekkers krijgt. Op deze speciale dag showen onze eigen mannequins de nieuwe collectie van Gerry Weber. De modeshow begint om 10:30. Iets moois gezien tijdens de modeshow? Onze mode adviseurs helpen je graag. Bij besteding vanaf € 100,- euro ontvang je een leuke goodie! 

Meer informatie over dit evenement volgt nog!

Koningsdag is extra feestelijk bij Konijnendijk Mode! Eet een heerlijke oranje tompouche en drink een lekker sapje van onze Sapjes Bar. Draai aan het rad van fortuin, en maak kans op leuke prijzen! Zien we je op deze gezellige dag bij Konijnendijk Mode?

Een gezellig avondje uit? Kom op vrijdag 3 mei naar Konijnendijk Mode. Spot de aller nieuwste trends tijdens een exclusieve privé modeshow en de fashion & beauty presentatie. Op deze avond kun je heerlijk genieten van onze tapas ‘to share’ van Grand Café The Ritz. Je ontvangt een goodie bag t.w.v. € 40,- euro met toffe items! Er zijn maar 60 plaatsen beschikbaar dus reserveer snel je tickets!  

Kom gezellig naar het Broeken Weekend bij konijnendijk Mode. Dit weekend zijn vertegenwoordigers van verschillende merken aanwezig in de winkel. Zij geven je persoonlijk broeken advies en helpen je bij het maken van de juiste keuze. Natuurlijk zorgen we ook voor een lekker hapje en drankje. Op deze dagen zijn er diverse leuke acties! We zien je graag in de winkel!

 

Voor meer informatie over onze acties en evenementen, kun je ook terecht op onze Facebookpagina of onze nieuwsbrief. Heb je vragen? Chat met ons!