Naar boven

Spaarprogramma met Privilege Cheque


Shop en spaar voor een Privilege Cheque 

Kom je meerdere keren per jaar winkelen bij Konijnendijk Mode in Zuid-Beijerland? Wij adviseren je dan van harte om je aan te melden voor ons memberschip zodat je spaart voor extra korting op jouw aankopen. Ieder half jaar ontvang je een Privilege Cheque met een gespaarde waarde én daarnaast ontvang je exclusieve toegang tot acties.

Hoe de Privilege Cheque van Konijnendijk Mode werkt
Wanneer je voor het eerst bij Konijnendijk Mode komt winkelen, vragen onze medewerkers bij de kassa om jouw gegevens voor het systeem. Vanaf dat moment begin je gelijk met sparen.

Het hele jaar spaar je 5% bij iedere aankoop* van niet afgeprijsde artikelen én twee x per jaar wordt de Privilege Cheque aan je toegestuurd per post. Het gespaarde bedrag staat aangegeven op de Privilege Cheque en is 4 maanden geldig (met geldigheidsdatum).

Naast de voordelen van de Privilege Cheque word je ook op de hoogte gehouden van de laatste acties, ontvang je extra voordeel als exclusieve member van Konijnendijk Mode en word je uitgenodigd voor leuke evenementen.

Veelgestelde vragen

Hoe spaar je?
Bij de kassa wordt door onze medewerkers altijd gevraagd of je in het systeem staat of dat je member wilt worden. 

Is er een rekenvoorbeeld?
Je koopt in het winterseizoen in de winkel kleding van de nieuwe najaarscollectie ter waarde van € 250,-. Op uw account wordt in dat geval een waarde van 5% van de aankoopwaarde geregistreerd en krijg je in maart een privilegecheque t.w.v. € 12,50 opgestuurd. 

Kom je voor die tijd nog een keer winkel voor bijvoorbeeld € 50,-. Dan krijg je ook 5% van deze waarde op de privilege cheque van maart en is de waarde van de cheque € 15,00. 

Wanneer komt de privilege cheque?
Ieder half jaar wordt het gespaarde bedrag uitgekeerd in de vorm van de Privilege Cheque. Je kunt de Cheque verwachten in maart en september. Daarnaast ontvang je met enige regelmaat andere post met membervoordelen.

Hoe lang is de Privilege Cheque geldig?
De geldigheid van de Privilege Cheque staat aangegeven op de cheque. Je kunt rekening houden met 4 maanden na versturen. Je hoeft dus niet direct naar de winkel te rennen voor je nieuwe outfit (mag wel).

Kan ik mijn adres wijzigen?

Ja, dat kan zeker. Stuur een e-mail naar info@konijnendijkmode.nl en jouw gegevens worden aangepast.

Kan ik me uitschrijven?
Jammer als je dat wilt, maar het kan. Stuur een e-mail naar info@konijnendijkmode.nl en jouw gegevens worden aangepast.

Nog even in het kort:


-        Als Konijnendijk Mode member spaar je 5% op alle bestedingen aan niet afgeprijsde artikelen.

-        Ieder half jaar, in maart en september, wordt het gespaarde bedrag in de vorm van een Privilege Cheque uitgekeerd.

-        De Privilege Cheque is 4 maanden geldig. De exacte geldigheid staat aangegeven op de Cheque.

-        Je krijgt met enige regelmaat updates van acties, evenementen en speciale memberacties.


Kom snel langs in de winkel en laat je inschrijven voor dit exclusieve spaarprogramma. 

Vragen over de Privilege Cheque? Neem contact op met info@konijnendijkmode.nl of bel naar 0186-661700

* Alleen geldig op de nieuwe collectie.