Naar boven
Dameskleding | Tassen | Online & in de winkel | Gratis verzending
Dameskleding | Tassen | Online & in de winkel | Gratis verzending

Tassen

(5) (5 artikelen)
Op zoek naar een tas om je outfit af te maken? In onze winkel hebben wij een uitgebreidere collectie tassen voor dames. Van shopper tot gelegenheidstasje. 

Nu even niet je smaak of te weinig tassen om uit te kiezen? We vullen onze collectie voortdurend aan, dus houd ons in de gaten!

Damestassen vind je natuurlijk bij Konijnendijk Mode


Zoek je bij je outfit een mooie tas? Kom dan naar Konijnendijk Mode in Zuid-Beijerland of kijk hier op de webshop. Wij hebben damestassen voor elke gelegenheid en in verschillende afmetingen. Wij adviseren je graag over de kwaliteit, stof, levensduur en behandeling van je nieuwe tas. 
 

Een tas voor jezelf of als attent kado voor een ander


Een tas heb je voor meerdere doeleinden. Je kunt een tas meenemen tijdens een wandeling, chique avond uit, dag naar kantoor of bij een bezoek aan een vriendin. Je hebt altijd persoonlijke dingen die je mee wilt nemen voor een activiteit of bezoek. Een goede tas is echt een must, want het liefst pak je voor iedere gelegenheid een andere tas mee. Want zeg nou eerlijk, een chique handtas is niet ideaal bij het doen van de boodschappen en een grote rugzak zit behoorlijk in de weg wanneer je een avondje uit gaat.   

Tassen van topmerken bij Konijnendijk Mode 


Konijnendijk Mode verkoopt tassen van diverse topmerken, zoals het stoere en casual 10DAYS. Winkel bij de mooie tas leuke accessoires, zoals gave riemen of dunne sjaals. In onze winkel verrassen we je met een grote collectie tassen en de toppers vind je online. Nu even niet je smaak of te weinig tassen om uit te kiezen? We vullen onze collectie voortdurend aan, dus houd ons in de gaten!