Naar boven

10DAYS

De items van 10DAYS zijn tot in de details uitgewerkt en hebben een stoere, casual look. Ze hebben een uitgebreide collectie aan basics met tops en hoodies maar ook fijne joggingsbroeken. De kleding voelt net zo comfortabel aan als het eruit ziet. Naast de basics is er ook een ruim aanbod aan tops, pullovers en blouses.

 

10DAYS is een lifestyle merk


10DAYS is niet alleen een kledingmerk, het is een lifestyle merk. Gevestigd in Amsterdam brengen zij kleding, schoenen, accessoires en woonartikelen op de markt. 10DAYS staat voor vrijheid. In 2007 is het merk opgericht door twee idealistische en eigengereide vrouwen en vanaf dag één zijn ze niet meer uit de modewereld weg te denken.

 

10Days mode staat voor vrijheid om jezelf te zijn


De collecties van 10DAYS zijn ontstaan om jou goed, comfortabel en vrij te laten voelen. Comfortabele kleding waarin jij jezelf kunt zijn. De kleding voelt door de fijne materialen heerlijk aan en je voelt je vrij om te bewegen. In de items van 10DAYS ben je jezelf. 10DAYS spoort vrouwen aan om te doen wat goed voelt, daardoor volgen zij geen trends en brengen zij duurzame kleding op de markt. Kwaliteitsmode die langere tijd draagbaar is, waardoor jij er lang van kan genieten en je zo je ecologische voetafdruk zo klein mogelijk houdt.

 

De mode van 10Days is casual, stoer en tot in detail uitgewerkt


De items van 10DAYS zijn tot in de details uitgewerkt en hebben een stoere, casual look. Ze hebben een uitgebreide collectie aan basics met tops en hoodies maar ook fijne joggingsbroeken. De kleding voelt net zo comfortabel aan als het eruit ziet. Naast de basics is er ook een ruim aanbod aan tops, pullovers en blouses. Wil jij duurzame, comfortabele kleding waarin je jezelf kan zijn? Kijk dan eens bij 10DAYS en creëer je eigen look.

 

10DAYS koop je natuurlijk bij Konijnendijk Mode


Je bent van harte welkom in onze winkel om dit damesmerk te komen bewonderen. Naast 10DAYS zijn er bij Konijnendijk Mode zijn nog meer dan 150 andere merken te koop, zoals Modström, Aaiko of Maison Scotch. We hebben ervaren modeadviseurs die je graag helpen met het uitkiezen van je ideale outfit. Of boek één van onze stylingarrangementen. Geen tijd om naar de winkel te komen? Koop 10DAYS dan nu online via onze webshop.