Naar boven

Riemen

Op zoek naar een nieuwe riem? Winkel eenvoudig online een nieuwe riem bij Konijnendijk Mode. 
Koop een riem van diverse topmerken, zoals het frisse in shape en het Scandinavische Co’Couture. Maak een statement of ga voor functioneel.

Damesriemen vind je bij Konijnendijk Mode


Op zoek naar een nieuwe riem? Winkel eenvoudig online een nieuwe riem bij Konijnendijk Mode. Bij ons ben je aan het juiste adres voor een nieuwe riem. Ben je klaar met het steeds opnieuw hijsen en afzakken van je broek? We verkopen zowel online als in onze winkel in Zuid-Beijerland een leuk assortiment aan damesriemen. Of het nu gaat om de functionele riem om de broek of de hippe statement riem. Wij helpen je graag aan de perfecte riem.  
 

Functionele of statement riem 


De riem is een functionele accessoire die niet meer weg te denken is uit onze kledingkast. Steeds vaker wordt de riem gepresenteerd als een echt statement of modieus kledingitem. Je kunt er alle kanten mee op. Zo kan je de riem dragen over een leuke jurk, hippe broek, wijdvallende blouse of zomerse tuniek. 
 

Riemen van topmerken bij Konijnendijk Mode 


Konijnendijk Mode verkoopt riemen van diverse topmerken, zoals het frisse in shape en Scandinavische Co’Couture. Weet je niet goed welke maat je moet hebben? Kom dan bij ons in de winkel en wij kunnen je hierover adviseren. Heb je nog een oude riem liggen dan staat de maat vaak in het midden van de binnenkant. Zo kun je ook eenvoudig online de juiste riem shoppen bij ons. Maak je look compleet door er bijpassende schoenen bij te kopen.