Naar boven

Rabe

(29) (29 artikelen)

 

Rabe dames kleding bij Konijnendijk Mode

Rabe is een dames merk en is gevestigd in Nederland. Het is een populair merk bij senioren vrouwen door de moderne ontwerpen en de tijdloze modellen. De kledingstukken zijn op een innovatieve manier ontworpen en zijn over het algemeen gemaakt van hoogwaardige materialen en mooie details.
De kwaliteit van de producten staat voorop en dat is wat de doelgroep merkt. Het is een merk voor senioren vrouwen en kijkt naar de behoeften van de doelgroep. De collecties zijn daarom hoog in kwaliteit, hedendaags en leuk betaalbaar.

Van moderne senioren kleding tot tijdloze shirts

Ontdek de nieuw collectie van Rabe! Als je een liefhebber bent van mooie kwaliteit is Rabe perfect. De collecties kenmerken zich door de tijdloze modellen, moderne designs, comfortable pasvorm en fijne draagcomfort. In onze uitgebreide collectie senioren mode vindt u verschillende varianten zoals; rokken, vesten, polo's, twinsets, pullovers en shirts. Een nette gelegenheid of wilt u zich gewoon casual kleding, u kunt hier terrecht voor de mooiste collecties en het beste advies! 

Rabe online en offline bij Konijnendijk Mode

Op onze website kunt u een mooi aanbod van Rabe vinden. Heeft u mooie artikelen gezien op onze site? U kunt die artikelen reserveren, zodat ze bij ons in de winkel klaarhangen, dan kunt u ze bij ons komen passen. 
Heeft u advies nodig van onze mode adviseurs? Wij staan graag van dinsdag t/m zaterdag voor je klaar. Op vrijdag zijn wij zelfs tot 20:00 uur geopend. Parkeer gemakkelijk en gratis voor de deur. Tot snel!