Naar boven

Rabe

Bovenstaande afbeelding is een sfeerimpressie. Neem contact op voor de actuele voorraad.


Rabe 

Het merk Rabe startte in 1920 als een breierij in Duitsland. Het familiebedrijf is met name de laatste tientallen jaren sterk gegroeid. Het merk maakt dames mode met een uitgesproken uiterlijk. De ontwerpen van Thomas Rabe bestaan uit harde kleuren, pasteltinten en opvallende prints. Kleurrijke mode voor vrouwen tussen de 30 en 60 jaar. 

Damescollectie

De focus van de collectie ligt voornamelijk op knitwear (breisels) en kleding van jersey stof. Truien, vesten, tops en shirts zijn in diverse uitvoeringen en maten verkrijgbaar. De details zijn mooi uitgewerkt en ook de pasvorm is van hoge kwaliteit. Het merk heeft ook een plus size collectie vanaf maat 42 tot maat 50. 

Kleurijk en kwaliteit

De collecties van dit merk zorgen voor een opvallende look. Het combineert daarom mooi met onderstukken die wat rustiger van aard zijn. Goede combinaties kun je maken met de merken Geisha en Expresso.

Winkelmerk

Voor Rabe ben je welkom in de winkel in Zuid-Beijerland, waar je vanaf Rotterdam in 15 minuten bent. Kom gezellig langs in ons Grand Café The Ritz. Het eerste kopje koffie is van ons! Parkeer gratis voor de deur en bewonder naast dit merk nog 150 andere topmerken