Naar boven

Pure Path

(0)
Pure Path Pure Path is een lifestyle en ready-to-wear label van Nederlandse bodem. Het merk is opgericht in het jaar 2008 in Amsterdam. Het merk staat voor innovatie, premium kwaliteit en betaalbaarheid en focussen zich op personen met een zelfverzekerde uitstraling die een echte ervaring met productkwaliteit waarderen. De inspiratie wordt door Pure Path gehaald uit reizen, design, kunst en fotografie. De collecties worden geproduceerd in ervaren ateliers met uitsluitend gebruik van de fijnste materialen en innovatieve kwaliteiten.


Pure Path
Pure Path is een lifestyle en ready-to-wear label van Nederlandse bodem. Het merk is opgericht in het jaar 2008 in Amsterdam. Het merk staat voor innovatie, premium kwaliteit en betaalbaarheid en focussen zich op personen met een zelfverzekerde uitstraling die een echte ervaring met productkwaliteit waarderen. De inspiratie wordt door Pure Path gehaald uit reizen, design, kunst en fotografie. De collecties worden geproduceerd in ervaren ateliers met uitsluitend gebruik van de fijnste materialen en innovatieve kwaliteiten.

Allerlei vormen en maten
Het merk staat vooral bekend om zijn jeans, die verkrijgbaar zijn in verschillende modellen en wassingen. Naast jeans biedt Pure Path ook andere kledingstukken aan, zoals T-shirts, overhemden, jassen en truien. Het merk streeft ernaar om kleding van hoge kwaliteit te bieden tegen betaalbare prijzen.Bij de ontwerpen van de Pure Path kleding is veel aandacht besteed aan het draagcomfort en de stijl. En natuurlijk zijn ook de Pure Path Jeans in meerdere stijlen online te verkrijgen bij Konijnendijk Mode. In een aantal spijkerbroeken is de Pureflex-tecnhnologie verwerkt. Dit houdt in dat de rekbaarheid en de vorm van de jeans een leven lang gegarandeerd is. De Pure Path Jeans zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende vormen en maten. De jeans zijn er in verschillende kleuren, van het klassieke blauw tot een vrolijke kleur.

Pure Path bij Konijnendijk Mode
Je bent van harte welkom in onze winkel om dit herenmerk te komen bewonderen. Naast Pure Path bij Konijnendijk Mode zijn nog meer dan 150 andere merken te koop, zoals Carl Gross, State of Art of Scotch & Soda. We hebben ervaren modeadviseurs die je graag helpen met het uitkiezen van je ideale outfit. Wil je er zeker van zijn dat het gewenste artikel in de winkel hangt? Reserveer nu online en wij hangen het artikel voor je apart. Je kunt het dan in de winkel komen passen. Leuk om u persoonlijk te laten adviseren? Boek één van onze stylingarrangementen.