Naar boven

Poools


Bovenstaande afbeelding is een sfeerimpressie. Neem contact op voor de actuele voorraad.
 

Dit damesmerk vind je in onze winkel!

Dit merk is een Nederlands label, gemaakt voor de volwassen Hollandse dames. Dit merk staat voor draagbaarheid, goede prijs-kwaliteitverhouding en een goede pasvorm. Het is een damesmerk wat wordt gedragen door dames van verschillende leeftijden.

Over Poools

Ben je zelfverzekerd, heb je een eigen stijl en ben je een tikje eigenzinnig? Dan is Poools het juiste merk voor jou! Dit voorjaar vind je veel verschillende prints. Prints in diverse kleuren en kleuren. Ook t-shirts met teksten komen veel voorbij in de collectie.

De collectie van Poools

De collectie bestaat uit vrouwelijke en stoere items. Er wordt veel gebruikgemaakt van details en het materiaalgebruik is vooral gericht op comfort. Kwaliteit en de juiste pasvorm zijn kenmerken die voor Hollandse dames erg belangrijk zijn. Hier speelt Poools daarom goed op in.

Winkelmerk

Je shopt dit modemerk in onze winkel in Zuid-Beijerland. Je bent van harte welkom om Poools en meer dan 150 andere dames- en herenmerken te komen bekijken. In de webshop shop je geen Poools, wel tientallen andere dames- en herenmerken.