Naar boven

NZA

(61) (61 artikelen)
NZA Goed draagcomfort onder spanning, stevige materialen, natuurlijke stoffen en kleuren en slijtvast. Dat zijn kernwaarden van de NZA collectie. De kleding is geschikt voor avontuurlijke mannen die zich graag sportief en makkelijk kleden. Bestel nú en ontvang je NZA favorieten binnen twee werkdagen in huis. We gaan direct voor je aan de slag!
Sorteren

NZA is New Zealand Auckland

NZA New Zealand Auckland's ontwerpers halen hun inspiratie uit de prachtige natuur van Nieuw-Zeeland. In de casual collectie is het avontuurlijke karakter van Nieuw-Zeeland vertaald naar een variëteit aan fijn draagbare, comfortabele kleding in natuurlijke kleuren gemaakt van natuurlijke materialen. Speciaal gericht op mannen die graag buiten zijn en zich daar warm, comfortabel en actief willen kunnen bewegen.

Het ontstaan van NZA herenkleding

Verrassend genoeg is dit merk van Nederlandse oorsprong. Dat maakt NZA herenkleding des te interessanter voor Nederlandse mannen. De ruigheid van het buitenleven gecombineerd met onze lengte en ons postuur. Nooit te korte mouwen of een te smalle pasvorm. De pasvorm staat dan ook bekend als zeer goed net als de kwaliteit van de kleding. De details zijn bijzonder, opvallend en zeer strak afgewerkt. De materialen zijn duurzaam en goed berekend op een actief en avontuurlijk leven. Maar met de items van NZA maak je ook een gestijlde en verzorgde indruk. 

NZA mannenmode past bij een casual levenstijl

Goed draagcomfort onder spanning, stevige materialen, natuurlijke stoffen en kleuren en slijtvast. Dat zijn kernwaarden van de NZA kledingcollectie. De kleding is geschikt voor avontuurlijke mannen die zich graag sportief en makkelijk kleden. In onze winkel vind je de tot in detail afgewerkte NZA pullovers, shirts en sweaters uit de allernieuwste collectie. De NZA overhemden verdienen speciale aandacht. Kenners herkennen ze aan het logo, maar vooral ook aan de afwerking van de kraag, knopen en manchetten. Bijzonder en blijvend mooi ook na vaak dragen en wassen. 

Koop de NZA herencollectie nú bij Konijnendijk Mode

Ervaar de levensstijl van NZA New Zealand Auckland op onze herenafdeling. We voorzien je daar graag van een goed advies, bijvoorbeeld door combinaties met andere merken zoals Fellows of State of Art. Je kunt bij ons in Zuid-Beijerland gratis parkeren voor de deur. Liever snel en veilig bestellen? Je koopt de NZA mode nu ook online en je ontvangt je favorieten binnen twee werkdagen bij je thuis.