Naar boven

MSCH Copenhagen

(21) (21 artikelen)
MSCH Copenhagen Het merk MSCH Copenhagen is opgericht in 2010 in Kopenhagen. Dit relatief jonge merk heeft echter al flink aan de weg getimmerd met minimalistische designs, cleane lijnen en subtiele stijlen. Steeds meer dames ontdekken dit merk en de prachtige eenvoud van de ontwerpen.


Uniek aanbod
Het merk MSCH Copenhagen is opgericht in 2010 in Kopenhagen. Dit relatief jonge merk heeft echter al flink aan de weg getimmerd met minimalistische designs, cleane lijnen en subtiele stijlen. Steeds meer dames ontdekken dit merk en de prachtige eenvoud van de ontwerpen.

Basics
Kwaliteit heeft geen extra opsmuk nodig. De simpele ontwerpen met rustgevende kleuren en fijne pasvormen laten jou stralen. Combineer bijvoorbeeld een oatmeal gekleurde trui zonder mouwen met je favoriete jeans en een paar witte sneakers eronder en je straalt rust en zelfvertrouwen uit. Ook mooi is een zacht paarse flared pants met een stijlvolle zwarte blouse erover en een paar elegante lage zwarte hakjes of ballerina’s.

Shop bij Konijnendijk Mode
Je bent van harte welkom in onze winkel om dit damesmerk te komen bewonderen. Naast MSCH Copenhagen zijn bij Konijnendijk Mode nog meer dan 150 andere merken te koop, zoals Summum of Geisha. Er zijn ervaren modeadviseurs die je graag helpen met het uitkiezen van je ideale outfit. Vindt u het leuk om u persoonlijk te laten adviseren? Boek één van onze stylingarrangementen. Heb je geen tijd om langs te komen in onze winkel? Bestel dan nu vanuit huis jouw favoriete items in onze webshop.