Naar boven

Mos Mosh

Dit damesmerk vind je in onze winkel!

Het is een redelijke jong, Deens merk, maar is een merk met veel ervaring. De maker van dit merk heeft een jarenlange ervaring in de mode-industrie en besloot deze ervaring toe te passen bij MosMosh. Het is een bijzonder (door de mooie details), maar draagbaar merk.

Uitgebreide collectie van MosMosh

Dit damesmerk staat vooral bekend om de broeken en jeans. Het is nog een redelijk jong merk, maar heeft al veel vaste klanten! Daarnaast is de fashion achtergrond van de eigenaar goed terug te zien in de modellen. De modellen jeans hebben een goede afwerking en spelen goed in op de huidige trends!

Dameskleding online

Naast de broekencollectie, heeft MosMosh ook t-shirts, tops en vesten. Toch gaat de focus van het bedrijf uit naar de broeken en jeans. De goede kwaliteit en juiste pasvormen zorgen ervoor dat het merk al veel vaste klanten heeft.  

Winkelmerk

In de webshop van Konijnendijk Mode is dit damesmerk nog niet te vinden. Wel vind je hier ruim 40 andere collecties van topmerken. In onze winkel in Zuid-Beijerland is MosMosh wel te vinden! Op onze tussenafdeling zijn de broeken en tops van dit stijlvolle merk te vinden. Je bent van harte welkom van dinsdag tot en met zaterdag! We verwelkomen je graag met een (gratis) kopje koffie of thee in ons Grand Café the Ritz!