Naar boven

Mos Mosh

(15) (15 artikelen)
Mos Mosh De passie en liefde voor kleding straalt af van de collecties van Mos Mosh. De kledingstukken zijn tot in detail afgewerkt en hebben altijd een leuke twist. Mos Mosh staat bekend om haar perfecte jeans maar ook de rest van de collectie is zeker de moeite waard. Bestel jouw favoriet vandaag nog online!Mos Mosh damesmode door Kim Hyldahl
In 2010 werd het merk Mos Mosh opgericht door Kim Hyldahl. Hij begon met schetsen vanuit zijn eigen huis en zo kwam er een broekencollectie tot leven. Door de goede pasvormen en hoge kwaliteit materialen ontstond er een prachtige collectie. Vanuit het hart met liefde en passie, komen de collecties tot stand. Mos Mosh werd als een internationaal merk in de markt gezet en met succes. Mos Mosh is door vele vrouwen over de hele wereld geliefd en de jeans van Mos Mosh gaan als zoete broodjes over de toonbank. De passie en liefde voor kleding straalt af van de collecties van Mos Mosh. De kledingstukken zijn tot in detail afgewerkt en hebben altijd een leuke twist. Mos Mosh staat bekend om haar perfecte jeans maar ook de rest van de collectie is zeker de moeite waard. Fijne blazers met een leuke print, blouses met grafisch ontwerp, jurken met leuke details en zelfs schoenen behoren tot de collectie. Stoere ontwerpen zonder haar vrouwelijkheid te verliezen, in een ontwerp van Mos Mosh wil je gezien worden.

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel in de Mos Mosh collectie
Mos Mosh werkt met vier kernwaarden op het gebied van duurzaamheid; eerlijkheid, verantwoordelijkheid, blijvende kwaliteit en duurzaamheid. Ze stellen hoge eisen aan de mensen met wie ze werken, eerlijke lonen en arbeidsomstandigheden garanderen ze bij alle betrokken partijen in hun productieproces. Mos Mosh kiest materialen die ook op de lange termijn goed draagbaar blijven. Ze voelen zich als merk in de mode-industrie verantwoordelijk voor een betere toekomst. Bijna 90% van de collectie wordt in Europa geproduceerd en ze werken voor een groot deel van de collectie met duurzaam katoen. 

Mos Mosh bij Konijnendijk Mode
Je bent van harte welkom in onze winkel om dit damesmerk te komen bewonderen. Naast Mos Mosh zijn bij Konijnendijk Mode nog meer dan 150 andere merken te koop, zoals Summum of Geisha. Er zijn ervaren modeadviseurs die je graag helpen met het uitkiezen van je ideale outfit. Vindt u het leuk om u persoonlijk te laten adviseren? Boek één van onze stylingarrangementen. Heb je geen tijd om langs te komen in onze winkel? Bestel dan nu vanuit huis jouw favoriete items in onze webshop.