Naar boven

Milo

Bovenstaande afbeelding is een sfeerimpressie. Neem contact op voor de actuele voorraad.

Milo damesjassen

Milo is een modemerk dat in 1952 is opgericht en produceert jassen en jacks voor dames in het hogere segment. De items worden met de hand gemaakt en alleen in de betere modezaken verkocht, wat de exclusiviteit van het merk weergeeft. Alleen zorgvuldig geselecteerde materialen uit voornamelijk Italië worden gebruikt.

Stijlvolle jassen voor dames

Ben je een stijlvolle, elegante vrouw die ervan houdt om er verzorgd uit te zien? Dan kun je er bijna zeker van zijn dat dit modemerk bij je past. Vind je daarnaast een goede prijs/kwaliteit verhouding belangrijk? Weer een reden om deze jassen eens beter te bekijken. Bent je ervan overtuigd dat een jas niet alleen modieus maar ook comfortabel moet zijn? Met een Milo Coat zit dan goed.

Collectie van Milo

Het merk heeft een eigen atelier in Europa wat er voor zorgt dat ze alles in eigen hand hebben en zo meer controle hebben op het proces. Dat is in deze tijd best bijzonder. Jacks met hoge kragen, mantels met knoopbare ceinturen, middellange jassen met knoopsluitingen: de modellen zijn zeer divers.

Winkelmerk

Milo Coats kun je nog niet vinden op onze webshop. Maar: het aanbod in onze winkel is erg breed. Daarnaast hebben we op onze 4000m² winkelvloer een complete afdeling met jassen en jacks. Denk hierbij aan de merken zoals: Gil Bret, Reset. Wanneer je op zoek bent naar een damesjas ben je altijd welkom in onze winkel in Zuid-Beijerland en helpen wij je graag. Wil je er zeker van zijn dat één van onze styliste aanwezig is? Neem gerust contact met ons op!