Naar boven

Milo

Milo bij Konijnendijk Mode

Het merk Milo is het perfecte merk wanneer je op zoek bent naar een wollen jas. Zij zijn gespecialiseerd in het maken van comfortabele wollen jassen. Door mee te gaan met de laatste trends zie je er altijd stijlvol en mooi uit. Daarnaast zijn de jassen ook nog eens tijdloos en heel erg vrouwelijk.


Milo: wollen jassen met een luxe gevoel

De jassen van Milo geven je een luxe gevoel door de goede kwaliteit wol en de mooie details. De jassen worden met de hand gemaakt in Europa, maar wel met een goede prijs. De kernwaarden van het merk zijn daarom ook kwaliteit en comfort, omdat ze de beste jassen willen produceren. 


Milo; van klassieke jassen tot jassen met geruite print

Ben je op zoek naar een opvallende jas? Kies dan voor een geruite jas van Milo. Of houd je meer van een lange jas met effen kleur? Bij Milo is er keuze genoeg. Bij het merk vind je altijd een jas van goede kwaliteit wol met een luxe gevoel. De jassen van Milo zijn beschikbaar in allerlei maten en kleuren, dus er is genoeg keuze. 


Milo bij ons in de winkel

Je bent van harte welkom in onze winkel om dit damesmerk te komen bewonderen. Naast Milo bij Konijnendijk Mode zijn nog meer dan 150 andere merken te koop, zoals Creenstone of Giacomo. We hebben ervaren modeadviseurs die je graag helpen met het uitkiezen van je ideale outfit. Wil je er zeker van zijn dat het gewenste artikel in de winkel hangt? Reserveer nu online en wij hangen het artikel voor je apart. Je kunt het dan in de winkel komen passen. Leuk om u persoonlijk te laten adviseren? Boek één van onze stylingarrangementen.