Naar boven

Ledûb

(13) (13 artikelen)
Ledûb De Ledûb collectie is ontstaan vanuit traditioneel vakmanschap. Naast de hoge kwaliteit, die dit vakmanschap met zich meebrengt, is de collectie eigentijds, comfortabel en smaakvol. Dit maakt het merk toegankelijk voor veel mannen. De kwaliteit van de materialen ligt erg hoog en ook de details zijn erg goed afgewerkt. Bestel Ledúb nu online!Ledûb overhemden sinds 1963


Bij de merknaam Ledûb denk je door de circumflex bovenop de U al snel aan een Italiaanse, Franse of Turkse afkomst. De lettercombinatie komt oorspronkelijk uit het Latijn. Maar niets is minder waar, de Ledûb collectie komt uit het Brabantse Budel. Als je dit woord spiegelt, krijg je Ledub en later heeft de tweede generatie van Winkel (zoon Gerard) de circumflex op de u toegevoegd om de merknaam wat meer cachet te geven. Het merk is dus volledig Nederlands en is sinds 1963 eigendom van de Budelse familie van Winkel. 

Ledûb overhemden voor de beste kwaliteit


De Ledûb collectie is ontstaan vanuit traditioneel vakmanschap. Naast de hoge kwaliteit, die dit vakmanschap met zich meebrengt, is de collectie eigentijds, comfortabel en smaakvol. Dit maakt het merk toegankelijk voor veel mannen. De overhemden van Ledûb zijn verkrijgbaar van boordmaat 37 tot en met boordmaat 48. De pasvorm is constant dus als je eenmaal de beste maat voor jezelf hebt getroffen, kan deze bij een ander model ook worden aangehouden. De kwaliteit van de materialen ligt erg hoog en ook de details zijn erg goed afgewerkt.

De Ledúb collectie volgt de laatste trends


Door de laatste trends op de voet te volgen, blijft Ledûb innoveren. De overhemden van Ledûb zijn daarom altijd modern van snit en eigentijds en innovatief. Ledúb mode richt zich dan ook op de man die er graag goed verzorgd uit ziet. Voor formele gelegenheden en ook voor casual momenten. De overhemden dragen comfortabel door de goede pasvorm. Ledûb houdt zich graag vast aan tradities. Dit is dan ook de reden dat de overhemden nog steeds op basis van traditioneel vakmanschap worden gemaakt. Laat je ook eens verrassen door de overhemden van Olymp en State of Art. En combineer je Ledúb overhemd met een Meyer broek of Pierre Cardin jeans. Succes verzekerd.

Van strijkvrije overhemden tot extra lange mouwen, Ledúb maakt het

DeLedúb collectie bestaat voor een groot deel uit strijkvrije overhemden voor allerlei draagmomenten. Blauwe en witte overhemden zijn de basis voor de strijkvrije overhemden collectie. Daarnaast vind je diverse modische overhemden met de trends van het seizoen. Die combinatie zorgt ervoor dat een Ledúb overhemd niet mag ontbreken in onze collectie en jouw garderobe. Ook voor mannen met  lange armen heeft Ledúb een uitgebreid aanbod. In de winkel kijken we graag same n met u in de uitgebreide collectie van Ledúb en kunnen wij het perfecte overhemd uitzoeken voor elke pasvorm en lengte. Indien dit niet in de winkel aanwezig is, bestellen wij het model graag voor u. 

Ledûb overhemden koop je natuurlijk bij Konijnendijk Mode


Ledûb staat voor overhemden van een hoge kwaliteit. Daarom zijn wij ook gek op dit herenmodemerk. Je vindt de mooiste Ledûb overhemden bij ons in de winkel. Het merk Ledûb vind je bij ons op de business afdeling. En natuurlijk verkopen we de mooiste overhemden van de Ledúb herencollectie ook online. Bestel je vandaag, dan gaan we direct voor je aan de slag en ontvang je je nieuwe favoriet binnen twee werkdagen bij je thuis.