Naar boven

Label DOT

(24) (24 artikelen)
Label DOT Label DOT is een snelgroeiend nederlands modebedrijf, opgericht door Ridvan Kilincci. Met een veelzijdige, compacte totaalcollectie richt het merk zich op vrouwen met stijl, van jong tot oud. De collectie wordt gekenmerkt door de uitgesproken prints, soepel vallende stoffen en een comfortabele pasvorm. Casual chic, kleurrijk en altijd met een vleugje fun. Of je nu naar je werk gaat of naar een borrel met je vriendinnen, met de items van Label DOT heb je altijd de hele dag door een zelfvertrouwenboost.


Het modieuze merk Label DOT
Label DOT is een snelgroeiend nederlands modebedrijf, opgericht door Ridvan Kilincci. De kledingstukken zitten super comfortabel. Dit komt door de soepelvallende stoffen en de comfortabele pasvormen. Alle items worden met liefde voor je gemaakt, van begin tot eind. De naam staat dan ook symbool voor iets afmaken of de cirkel rond maken. De kledingstukken bevatten uitgesproken prints die je eindeloos kunt combineren, van seizoen tot seizoen!  Met een veelzijdige, compacte totaalcollectie richt het merk zich op vrouwen met stijl, van jong tot oud. De collectie wordt gekenmerkt door de uitgesproken prints, soepel vallende stoffen en een comfortabele pasvorm. Casual chic, kleurrijk en altijd met een vleugje fun. Of je nu naar je werk gaat of naar een borrel met je vriendinnen, met de items van Label DOT heb je altijd de hele dag door een zelfvertrouwenboost.

Liefdevolle kledingitems
Alle kledingitems van Label DOT worden met liefde gemaakt, van begin tot eind. De naam Label DOT staan dan ook symbool voor iets afmaken, de cirkel rond maken. Als je ergens in gelooft, dan moet je ervoor gaan, is het motto van Label DOT. Dot betekent ook 'liefje' of 'dotje' en staat daarmee synoniem voor kledingstukken om te koesteren. Items die je keer op keer uit de kast haalt en die ook nog is lang mee gaan. Dat betekent dus dat je de items van Label DOT eindeloos kunt combineren, seizoen na seizoen.

We zien je snel!
Je bent van harte welkom in onze winkel om dit damesmerk te komen bewonderen. Naast Label DOT bij Konijnendijk Mode zijn nog meer dan 150 andere merken te koop, zoals Esprit of Mac. We hebben ervaren modeadviseurs die je graag helpen met het uitkiezen van je ideale outfit. Wil je er zeker van zijn dat het gewenste artikel in de winkel hangt? Reserveer nu online en wij hangen het artikel voor je apart. Je kunt het dan in de winkel komen passen. Leuk om u persoonlijk te laten adviseren? Boek één van onze stylingarrangementen.