Naar boven

KYRA

(30) (30 artikelen)
KYRA De kleding van Kyra & Ko oogt nonchalant, maar is strak afgewerkt waardoor de kleding stijlvol is. De kleding is goed te dragen bij zowel informele als formele gelegenheden. Je favoriet van Kyra & Ko bestel je nú ook online. Binnen twee werkdagen is jouw bestelling bij je in huis.

 

SorterenHet Nederlandse damesmodelabel Kyra & Ko
Kyra & Ko is een Nederlands modelabel dat in 2003 is opgericht door de ontwerpers Kyra Marcopoulos en Lidwien van der Klei. Kyra en Lidwien nemen hun eigen ervaringen met fijne of juist niet-fijn draagbare kleding mee bij het creëren van de collecties. Zo kijken ze onder andere naar welke rondingen je accentueert en welke je camoufleert. Kyra & Ko maakt kleding voor de zelfverzekerde vrouw met een duidelijke vrouwelijke stijl. De kleding van Kyra & Ko oogt nonchalant, maar is strak afgewerkt waardoor de kleding stijlvol is. De kleding is goed te dragen bij zowel informele als formele gelegenheden.

De collectie van Kyra & Ko damesmode
In de collectie van Kyra & Ko is altijd een uitgebreid kleurenpalet te zien. Mooie stoffen en all-over prints staan centraal. De prachtige jurken die Kyra & Ko maakt overheersen in de collectie. Naast jurken zien we trendy broeken, comfortabele vesten, mooie blazers en vrouwelijke (koker)rokken. De mooie afwerking van de items maken de kleding casual maar stijlvol. Leuke combinaties vind je in de merken Geisha en Tramontana.Kyra & Ko is een eerlijk, menselijk en betrokken merk. Het team van Kyra & Ko is gevestigd in Nederland en werkt samen met fabrikanten uit Europa. Kyra & Ko maakt in het productieproces weloverwogen keuzes om de impact op het milieu zo klein mogelijk te houden. De kledingstukken van Kyra & Ko hebben een hoge kwaliteit waardoor de kleding jarenlang te dragen is. Hiermee draagt Kyra & Ko bij aan duurzame levensstijl en pakt ze de overconsumptie aan.

 Kyra & Ko koop je natuurlijk bij Konijnendijk Mode
Het merk is in de winkel en in de webshop van Konijnendijk Mode te vinden. In de winkel vind je de Kyra & Ko damescollectie op de bovenste verdieping van onze damesafdeling. Op deze verdieping hangen ook de merken ExpressoBraxGerry Weber en Taifun. In onze winkel van 4000 m2 verkopen we 150 dames- en herenmerken. Genoeg leuke items om je een hele dag te vermaken en te laten inspireren dus! Je kunt gratis voor de deur parkeren. In ons Grand Café The Ritz kun je genieten van een lekker kopje koffie met gebak van Koekela. Een cadeautje nodig? Neem eens een kijkje op onze lifestyle of beauty afdeling.