Naar boven

Just White

Bovenstaande afbeelding is een sfeerimpressie. Neem contact op voor de actuele voorraad.


Dit damesmerk vind je in onze winkel!

Dit merk staat bekend om haar moderne en trendy blouses. Vrouwelijkheid staat centraal. Zij maken gebruik van kwalitatief hoog materiaal. Dit merk is bedoelt voor vrouwen met een unieke eigen stijl.

De collectie van Just White

Just White staat vooral bekend om haar blouses. Daarnaast hebben ze ook tops en t-shirts in de collectie. Combineer de bovenstukken van dit damesmerk met een broek van bijvoorbeeld Maryley.

Online dameskleding kopen

De items van SE Just White zijn op verschillende manieren te combineren. Ga je voor casual chic, dan zijn de items goed te combineren met een nette blazer of colbert. Ook zijn de items prima te dragen in combinatie met een stoere jeans, dit geeft een speelse twist aan je outfit.

Winkelmerk

Dit damesmerk vind je alleen in onze winkel in Zuid-Beijerland. De winkel is erg goed bereikbaar via de A29. Vanuit Goeree Overflakkee of Rotterdam ben je er zo! Ook ligt de winkel vlakbij Oud-Beijerland. Het Konijnendijk Mode team staat voor je klaar om je Se Just White en nog 150 andere merken te laten zien. Je bent van harte welkom!