Naar boven

Juffrouw Jansen

(18) (18 artikelen)
Juffrouw Jansen

Juffrouw Jansen

Het kledingmerk Juffrouw Jansen is opgericht in 2007 en maakt kleding met een vleugje humor en plezier. Juffrouw Jansen ontwikkelt kleding voor sterke vrouwen met een unieke eigenzinnige stijl. De inspiratie voor de silhouetten komt van klassieke films, verre reizen en fifties stijliconen. Neem een kijkje op de site of kom langs bij Konijnendijk Mode om de collectie van Juffrouw Jansen te bekijken.Juffrouw Jansen

Het kledingmerk Juffrouw Jansen is opgericht in 2007 en maakt kleding met een vleugje humor en plezier. Juffrouw Jansen ontwikkelt kleding voor sterke vrouwen met een unieke eigenzinnige stijl. De inspiratie voor de silhouetten komt van klassieke films, verre reizen en fifties stijliconen. Neem een kijkje op de site of kom langs bij Konijnendijk Mode om de collectie van Juffrouw Jansen te bekijken.

Kleurrijk assortiment

De kleding van Juffrouw Jansen is uniek maar vooral ook kleurrijk. Ze hebben onder andere blazers en jurken in allerlei kleuren en printjes. Door de kleuren en printjes wordt ervoor gezorgd dat iedereen in de winkel de kledingrekken van Juffrouw Jansen ziet.

Items worden met liefde gemaakt

Juffrouw Jansen combineert een liefde voor vrouwelijke stijl met het comfort van zachte jersey. De afwerking van de jerseystoffen is dankzij de moderne technieken erg uniek. De kleding is ontwikkeld voor sterke vrouwen met een eigenzinnige en ook een sexy stijl. Daarom zijn de items van Juffrouw Jansen ook net even anders dan de kleding van andere merken.

Juffrouw Jansen bij Konijnendijk Mode

Ben je benieuwd geworden de collectie Juffrouw Jansen? Kom nu naar Konijnendijk Mode om het merk te bewonderen. Konijnendijk Mode is een winkel van 4000m2 waar je meer dan 150 dames- en herenmerken kunt shoppen. Geniet van een kopje koffie en een lekkere lunch bij ons Grand Café The Ritz. Profiteer van allerlei voordelen bij Konijnendijk Mode zoals bijvoorbeeld de privilege cheque, professioneel modeadvies, gratis verzending vanaf €50 en gratis parkeren voor de deur.