Naar boven

Jansen Amsterdam

(22) (22 artikelen)

Jansen Amsterdam is niet zomaar een merk; het ademt durf, zelfvertrouwen en vernieuwing uit. De overgang van Juffrouw Jansen naar Jansen Amsterdam markeert meer dan alleen een naamswijziging. Het symboliseert een spannende nieuwe richting, omarmd door zowel retailers als consumenten. Goed nieuws! Je shop Jansen Amsterdam nu bij Konijnendijk Mode!Jansen Amsterdam
Het kledingmerk Jansen Amsterdam is opgericht in 2007 en maakt kleding met een vleugje humor en plezier. Jansen Amsterdam ontwikkelt kleding voor sterke vrouwen met een unieke eigenzinnige stijl. De inspiratie voor de silhouetten komt van klassieke films, verre reizen en fifties stijliconen. Neem een kijkje op de site of kom langs bij Konijnendijk Mode om de collectie van Jansen Amsterdam te bekijken.

Kleurrijk assortiment
De kleding van Jansen Amsterdam is uniek maar vooral ook kleurrijk. Ze hebben onder andere blazers en jurken in allerlei kleuren en printjes. Door de kleuren en printjes wordt ervoor gezorgd dat iedereen in de winkel de kledingrekken van Jansen Amsterdam ziet. Jansen Amsterdam combineert een liefde voor vrouwelijke stijl met het comfort van zachte jersey. De afwerking van de jerseystoffen is dankzij de moderne technieken erg uniek. De kleding is ontwikkeld voor sterke vrouwen met een eigenzinnige en ook een sexy stijl. Daarom zijn de items van Jansen Amsterdam ook net even anders dan de kleding van andere merken.

Jansen Amsterdam bij Konijnendijk Mode
Ben je benieuwd geworden de collectie Juffrouw Jansen? Kom nu naar Konijnendijk Mode om het merk te bewonderen. Konijnendijk Mode is een winkel van 4000m2 waar je meer dan 150 dames- en herenmerken kunt shoppen. Geniet van een kopje koffie en een lekkere lunch bij ons Grand Café The Ritz. Profiteer van allerlei voordelen bij Konijnendijk Mode zoals bijvoorbeeld de privilege cheque, professioneel modeadvies, gratis verzending vanaf €50 en gratis parkeren voor de deur.