Naar boven

Jenszen Shoes

(0)
Jenszen Shoes Het merk Jenszen schoenen ontwerpt hun schoenen met passie en vakmanschap. Dit speciaal voor de man met lef en gevoel voor stijl. De unieke modellen zijn ook nog eens leuk betaalbaar! Hierdoor kan elke man er trendy bij lopen. Jenszen Shoes ontwerpt simpelweg gave schoenen!Het merk Janszen Shoes
Het merk Jenszen schoenen ontwerpt hun schoenen met passie en vakmanschap. Dit speciaal voor de man met lef en gevoel voor stijl. De unieke modellen zijn ook nog eens leuk betaalbaar! Hierdoor kan elke man er trendy bij lopen. Jenszen Shoes ontwerpt simpelweg gave schoenen!

Winkelmerk
Je kunt de Jenszen shoes collectie vinden op de schoenenafdeling in onze winkel! De winkel ligt in Zuid-Beijerland en is van dinsdag t/m zaterdag geopend. Op vrijdag hebben we koopavond en tot 21.00 uur geopend. Naast dit merk verkopen we 150 andere modemerken waaronder Australian, Van Lier of Floris van Bommel. Heb je niet veel tijd en wil je snel het perfecte outfit vinden? Dan helpen onze styliste je graag! Maak dan een afspraak voor het Styling Arrangement. Naast de prachtige schoenenafdeling is er ook een damesafdeling, restaurant, herenafdeling, beautyhoek, playroom voor de kinderen en een lifestyle afdeling. Konijnendijk Mode is een winkel van 4000m2 en heeft genoeg keuze voor iedereen.