Naar boven

JANE LUSHKA

Bovenstaande afbeelding is een sfeerimpressie. Neem contact op voor de actuele voorraad.

Jane Lushka

Jane Lushka is een echt Nederlands mode bedrijf. Het bedrijf is in 2001 opgericht door de twee zussen Jane & Lushka. De kracht van dit merk is dat het met de trends mee gaat. Ze maken geen gebruik van een desginteam en marketingteam. Ze doen alles samen. Op die manier kunnen ze snel schakelen en brengen ze ongeveer 4 collecties uit per jaar. Ze kijken heel goed naar wat de doelgroep wilt en daar passen ze hun hele collectie op aan. Eigenlijk bepalen wij zelf hoe de collectie er uit komt te zien.

De collecties van Jane Lushka zijn altijd erg afwisselend. Er is veel kleur terug te vinden, maar ook veel verschillende prints. Er zit voor ieder type vrouw wel iets bij. En dat maakt het merk ook zo leuk. Je kan Jane Lushka ook goed combineren met andere merken. Dan kan je denken aan: Tramontana, Expresso en Yaya.

Jane Lushka bij ons in de winkel

Bij ons in de winkel is Jane Lushka te verkrijgen. Wij hebben niet alleen Jane Lushka, maar nog 150 topmerken in onze winkel hangen. Je kunt voor, tijdens of na het shoppen genieten van een bakje koffie of thee met gebak erbij. Het eerste bakje koffie of thee is altijd van het huis! In het Grand Café The Ritz kun je ook heerlijk lunchen. Je kan dan kiezen uit belegde broodjes, huisgemaakte soepen en maaltijdsalades. Bekijk hier de gehele menukaart.