Naar boven

In Shape

In Shape

Shop online of in onze winkel!

Een damesmodemerk in het laag- en middensegment, dat is waar In Shape zich bevindt. De kleding is comfortabel, modieus, heeft goede pasvormen en is goed betaalbaar. Ieder seizoen heeft het merk diverse thema’s die ieder inspelen op de trends van het seizoen. Het merk speelt met kleuren en prints.

Dameskleding

De collectie van In Shape bestaat uit jasjes, t-shirts, jurken, broeken, vesten en ga zo maar door. De items zijn trend gevoelig en leuk te combineren met andere merken in onze winkel of webshop.

De collectie van In Shape

Dit damesmerk richt zich op dames in een brede doelgroep. Zowel jonge meiden als dames tot een jaar of 50 dragen dit merk. De collectie bestaat uit trend-items die gecombineerd kunnen worden met basic items uit de collectie. Dit voorjaar zie je bijvoorbeeld erg veel jurken. Ben je gek op In Shape? Dan is No one Else misschien ook wel iets voor jou! Beide merken zijn leuk te combineren en goed betaalbaar. 

Online en in onze winkel

In de online shop zijn veel items van In Shape en No One Else te vinden. Naast nieuwe items, zijn hier ook outlet en sale items te vinden. Zo shop je nóg voordeliger. In onze winkel in Zuid-Beijerland is de collectie nog uitgebreider, zo helpen we je daar graag met het uitkiezen van een leuke outfit. Je bent van harte welkom.