Naar boven

Hermann Lange stijlvolle damesmode

Hermann Lange 

Hermann Lange is 75 jaar geleden opgericht in Duitsland door Hermann Lange en Hermann Schnier. Het is een familiebedrijf dat van generatie op generatie wordt overgedragen. Dat het al zo veel jaar een succes is, wordt verklaard door de kwaliteit en service van dit merk.

Hermann Lange damesmode

De collecties van dit klassieke merk zijn breed. Je kunt er slagen voor alledaagse items, maar ook zeker voor items voor chique gelegenheden. De kleding is van zeer hoge kwaliteit, zit comfortabel en heeft perfecte pasvormen. De collecties van dit modemerk zijn te herkennen aan de trendy kleuren en de bijzondere details. Het merk biedt ook een ‘feestelijke lijn’ voor feestelijke gelegenheden. Hermann Lange items kunnen goed gecombineerd worden met de damesmerken Expresso en Summum.

Eigen stijl creëren

De doelgroep waar Hermann Lange zich op richt zijn moderne en zelfbewuste vrouwen. Door het brede aanbod, kan een geheel eigen stijl gecreëerd worden. Elegantie en gekleed zijn blijven hierbij belangrijke termen, want dat is waar het merk voor staat. Dit merk biedt ook grotere maten aan, zodat het voor veel vrouwen een toegankelijk merk is.

Hermann Lange online shoppen

Bij ons kun je online helaas nog niet terecht voor dit merk. Voor ons gehele en uitgebreide assortiment nodigen we je graag uit in onze winkel in Zuid-Beijerland, vlakbij Rotterdam. Geef je toch de voorkeur aan online winkelen? Dan raden wij je aan om eens te kijken bij de merken Geisha of Gerry Weber. Als je bij ons voor 21:00 uur bestelt, heb je het morgen al in huis!