Naar boven

Hermann Lange

(0)
Hermann Lange Hermann Lange is 75 jaar geleden opgericht in Duitsland door Hermann Lange en Hermann Schnier. Het is een familiebedrijf dat van generatie op generatie wordt overgedragen. Dat het al zo veel jaar een succes is, wordt verklaard door de kwaliteit en service van dit merk.


Hermann Lange 
Hermann Lange is 75 jaar geleden opgericht in Duitsland door Hermann Lange en Hermann Schnier. Het is een familiebedrijf dat van generatie op generatie wordt overgedragen. Dat het al zo veel jaar een succes is, wordt verklaard door de kwaliteit en service van dit merk.

Hermann Lange damesmode
De collecties van dit klassieke merk zijn breed. Je kunt er slagen voor alledaagse items, maar ook zeker voor items voor chique gelegenheden. De kleding is van zeer hoge kwaliteit, zit comfortabel en heeft perfecte pasvormen. De collecties van dit modemerk zijn te herkennen aan de trendy kleuren en de bijzondere details. Het merk biedt ook een ‘feestelijke lijn’ voor feestelijke gelegenheden. Hermann Lange items kunnen goed gecombineerd worden met de damesmerken Expresso en Summum.De doelgroep waar Hermann Lange zich op richt zijn moderne en zelfbewuste vrouwen. Door het brede aanbod, kan een geheel eigen stijl gecreëerd worden. Elegantie en gekleed zijn blijven hierbij belangrijke termen, want dat is waar het merk voor staat. Dit merk biedt ook grotere maten aan, zodat het voor veel vrouwen een toegankelijk merk is.

Winkelmerk
Voor ons gehele en uitgebreide assortiment nodigen we je graag uit in onze winkel in Zuid-Beijerland, vlakbij Rotterdam. Woon je in de Hoeksche Waard en ben je niet in de gelegenheid om zelf naar onze winkel te rijden? Bekijk dan eens ons Taxi-arrangement en je wordt in stijl opgehaald door onze chauffeur! Wil je één op één geholpen worden? Maak dan een afspraak voor het Styling Arrangement!