Naar boven

Gerry Weber Edition

(85) (85 artikelen)
Gerry Weber Edition Gerry Weber weet als geen ander hoe ze van een simpel kledingstuk een favoriet item kunnen maken. Een mix van trends en hoogwaardige materialen maken van ieder item een must-have. Je bestelt je Gerry Weber favorieten nu ook online. Vandaag besteld? Binnen twee werkdagen bij jou in huis! Of kom langs bij Konijnendijk Mode op de colectie te bewonderen!
SorterenOntstaan van de Gerry Weber collectie
Gerry Weber is opgericht in 1973 in Duitsland en is gericht op vrouwen die van stijlvolle en klassieke kleding houden. De doelgroep van dit damesmerk is dames van 50+ met een actieve levensstijl. Gerry Weber is er voor vrouwen die er stijlvol uit willen zien, maar ook comfortabele kleding willen dragen. Gerry Weber weet als geen ander hoe ze van een simpel kledingstuk een favoriet item kunnen maken. Een mix van trends en hoogwaardige materialen maken van ieder item een must-have. De jurken zijn goed te dragen en hebben een vrouwelijke pasvorm met een stijlvol design. Gerry Weber staat voor vrouwelijke mode die hoge eisen stelt aan kwaliteit en pasvorm. De Gerry Weber collectie is er voor de vrouw die actief in het leven staat en in haar kledingstijl modieuze keuzes maakt. 

De collectie van het damesmerk Gerry Weber komt meerdere keren per jaar uit
Het damesmerk Gerry Weber brengt meerdere collecties per seizoen uit. Zo kan het merk inspelen op de laatste ontwikkelingen op modegebied en loop jij altijd in de mode van dit seizoen. Door gebruik te maken van de actuele kleurthema’s en dessins is de kleding modieus en vernieuwend. Zoek je iets voor een speciale gelegenheid? Kijk dan ook zeker bij Gerry Weber, er is een groot aanbod aan stijlvolle jurken, rokken, blazers, pantalons, blouses en vesten te vinden.

Gerry Weber koop je online & in de winkel bij Konijnendijk Mode
Je bent van harte welkom in onze winkel om dit damesmerk te komen bewonderen. Naast de Gerry Weber Edition vind je bij Konijnendijk Mode nog meer dan 150 andere merken, zoals Gerry Weber Casual of Gerry Weber Collection. Je bestelt je favorieten van Gerry Weber nu ook online. Binnen twee werkdagen is je bestelling bij je in huis.