Naar boven

Gardeur

(56) (56 artikelen)
Gardeur
Sorteren


Gardeur voor dames en heren

Dit Duitse merk bestaat al 90 jaar lang en is een populair merk onder de dames en heren. Ze streven naar de perfecte pasvorm en willen de allerbeste kwaliteit. De ideale pasvorm wordt gezien als hun geheim voor het werk. Ook moeten de broeken functioneel zijn en beschikken over unieke details. Gardeur is onderdeel van The Group en is de enige broekenfabrikant die de broeken in eigen atelier ontwerpt en produceert. Meer dan 2000 Gardeur broeken specialisten maken met de hand modellen die ervoor zorgen dat je altijd de perfecte broek meekrijgt.

Collectie

Het merk biedt zowel dames als heren broeken aan. Het merk heeft eigen ontwerpers en blijft de collectie actueel houden. De broeken gaan mee met de trends van nu en zijn in de meeste gevallen getailleerd. De broeken kunnen daardoor goed gecombineerd worden met andere merken als Gerry Weber en Frank Walder.  

Winkelmerk

De broeken van Gardeur vind je op de dames- en herenafdeling. Op deze afdeling staat het merk gepresenteerd tussen merken als Brax, State of Art en Culture. In onze winkel van 4000 m2 in Zuid-Beijerland hebben wij ook een restaurant waar je terecht kunt voor een heerlijke lunch of gebak van Koekela. Ook is er een playroom voor de kinderen en kun jij je jas kwijt in onze garderobe. Kom naar onze winkel en beleef dit seizoen met ons!