Naar boven

Freequent

(0)
FREEQUENT Het merk Freequent komt oorspronkelijk uit Scandinavië en maakt sinds 2009 de mooiste dameskleding. Het merk maakt zowel outfits voor het dagelijkse leven als formele kleding voor afspraken op kantoor. De kleding zit was losser zodat je je altijd lekker voelt in de kleding, ongeacht de situatie. Shop nu online of kom langs bij Konijnendijk Mode!

FreeQuent bij Konijnendijk Mode

Freequent bij Konijnendijk Mode

Het merk Freequent komt oorspronkelijk uit Scandinavië en maakt sinds 2009 de mooiste dameskleding. Het merk maakt zowel outfits voor het dagelijkse leven als formele kleding voor afspraken op kantoor. De kleding zit was losser zodat je je altijd lekker voelt in de kleding, ongeacht de situatie.

Freequent: casual bohemian style

De focus van Freequent ligt op casual en relaxt, waardoor je je altijd goed voelt wanneer je het merk draagt. Door mooie prints zie je er altijd chique uit, terwijl je je helemaal jezelf voelt. Daarnaast kan je bij Freequent een hele outfit kopen, zodat je altijd eindeloos kunt combineren met de verschillende items.
 

Freequent; van romantische jurken tot stijlvolle rokken

Freequent heeft een passie voor natuur, en dat is terug te vinden in de kleding. Aardetinten staan daarom vaak centraal in de blouses, jurken en rokken. Om je te laten stralen maakt het merk comfortabele kleding, zodat je altijd op je gemak bent.Veel dameskleding van dit merk heeft een casual en relaxte ondertoon. Daarnaast zijn er ook enkele chiquere outfits te vinden die zeer geschikt zijn voor een formeel dagje kantoor, een belangrijke bespreking of een gekleed avondje uit.  Het merk hecht veel waarde aan onze omgeving. Deze passie voor de natuur is ook daadwerkelijk terug te zien in de kleding. Waan jezelf in een prachtige natuur en geniet van deze lieflijke collecties.

Freequent bij ons in de winkel

Je bent van harte welkom in onze winkel om dit damesmerk te komen bewonderen. Naast Freequent bij Konijnendijk Mode zijn nog meer dan 150 andere merken te koop, zoals Lofty Manner of Fabiënne Chapot. We hebben ervaren modeadviseurs die je graag helpen met het uitkiezen van je ideale outfit. Wil je er zeker van zijn dat het gewenste artikel in de winkel hangt? Reserveer nu online en wij hangen het artikel voor je apart. Je kunt het dan in de winkel komen passen. Leuk om u persoonlijk te laten adviseren? Boek één van onze stylingarrangementen.