Naar boven

Trendy dameskleding van Freequent

Free-Quent is te vinden in onze winkel!

FreeQuent is opgericht in 2009 door Brands of Scandinavia. Dit is een bedrijf die top ontwerpers uit Scandinavië bij elkaar brengt en merken uitbrengt, waaronder dus ook Free Quent. Het is nog een jong merk en toch werken er alleen zeer getalenteerde mensen die al jaren in de modewereld zitten. Het merk richt zich op een dames die dol zijn op de nieuwste trends.

De collectie van Freequent

Dit damesmerk haalt de inspiratie uit trends over de hele wereld. Door goed te kijken naar trends die verschijnen op de catwalk worden de nieuwe collecties geïnspireerd. Naast trend-items vind je in de collectie ook basic items die goed met elkaar te combineren zijn. Zo is er voor iedere dame wel iets te vinden.

Jong en trendy damesmerk

De collectie van Freequent is erg breed. Van jurken en rokken tot t-shirts, jasjes en broeken. Je zou je outfit kunnen samenstellen met items uit de collectie. Dit seizoen zien we veel suèdine, t-shirts met prints en leuke vesten. Wil je Freequent combineren? Kijk dan eens bij On Top, No One Else en Yaya.

Dameskleding online shoppen

In de webshop van Konijnendijk Mode zijn tientallen verschillende dames- en herenmerken te vinden. Je shopt hier zowel nieuwe collecties of items uit de outlet. In onze winkel zijn 150 dames- en herenmerken te vinden, waaronder het damesmerk Freequent. Van dinsdag t/m zaterdag zijn wij geopend om je te adviseren en helpen.