Naar boven

Freequent

Freequent damesmode

FreeQuent is opgericht in 2009 door Brands of Scandinavia. Dit is een bedrijf die top ontwerpers uit Scandinavië bij elkaar brengt en merken uitbrengt, waaronder dus ook Freequent. Het is nog een jong merk en toch werken er alleen zeer getalenteerde mensen die al jaren in de modewereld zitten. Het merk richt zich op een dames die dol zijn op de nieuwste trends.

De collectie van Freequent

Dit damesmerk haalt de inspiratie uit trends over de hele wereld. Door goed te kijken naar trends die verschijnen op de catwalk worden de nieuwe collecties geïnspireerd. Naast trend-items vind je in de collectie ook basic items die goed met elkaar te combineren zijn. Zo is er voor iedere vrouw wel iets te vinden.

Jong en trendy damesmerk

De collectie van Freequent is erg breed. Van jurken en rokken tot t-shirts, jasjes en broeken. Je zou je outfit kunnen samenstellen met items uit de collectie. Dit seizoen zien we veel suèdine, t-shirts met prints en leuke vesten. Wil je Freequent combineren? Kijk dan eens bij Geisha, Smashed Lemon en Yaya.

Online en in onze winkel

Freequent is verkrijgbaar in onze winkel, maar en online. Konijnendijk Mode is gevestigd in Zuid-Beijerland onder de rook van Rotterdam. Laat je adviseren door een van onze mode adviseurs. Parkeer gratis voor de deur en maak er een gezellig dagje uit van. In ons restaurant hebben wij onder andere heerlijke broodjes én het eerste kopje koffie is altijd van het huis! Shop daarnaast 24/7 in onze webshop. Op werkdagen voor 22:00 uur besteld is de volgende dag geleverd! Ook is er een mogelijkheid tot reserveren? Zie jij een button bij een artikel staan met 'Reserveer nu'? Dan hangen wij het artikel voor je apart en kun je het maximaal 3 werkdagen apart laten hangen. Zo weet je zeker dat jouw favoriete item apart hangt in onze winkel!