Naar boven

Frank Walder

(134) (134 artikelen)

Bovenstaande afbeelding is een sfeerimpressie. Neem contact op voor de actuele voorraad.

 

Frank Walder

Frank Walder is in 1953 in Duitsland opgericht en is, net als veel andere Duitse merken, erg populair bij Nederlandse vrouwen. Het merk staat bekend om de uitstekende kwaliteit en de internationale uitstraling. Het is een damesmerk wat goed let op de trends in de wereld. Dit zie je overduidelijk terug in de collecties.  

Dameskleding van Frank Walder

Ook dit voorjaar heeft Frank Walder een uitgebreide collectie aan dameskleding. De stijl van Frank Walder is modern en stijlvol, maar wel gelet op de doelgroep. Het is een merk wat te vergelijken is met Gerry Weber, Frank Walder gaat alleen nét iets meer met de trends mee.

De collectie

Ben je een actieve, ondernemende dame? Dan kan dit merk wel eens iets voor jou zijn. De collectie van Frank Walder heeft kleding voor speciale gelegenheden, zoals een bruiloft of jubileum, maar ook voor alledaags. De kleding is comfortabel, heeft een fijne pasvorm en is van goede kwaliteit. De maten lopen van maat 38 tot en met maat 52. Is het kledingstuk nét iets te groot? Dan vermaken we dat graag voor je!