Naar boven

EsQualo

(0)
EsQualo haalt haar inspiratie van grote modeontwerpers van over de hele wereld, dus loop jij altijd in de laatste trends. Bestel je je favoriete items van EsQualo nu, dan heb je ze binnen twee werkdagen bij je thuis!

 

Het damesmodemerk EsQualo


EsQualo is een Nederlands kledingmerk dat is ontstaan in het zuiden van Spanje. Wil je echt wat unieks aan? Dan is EsQualo het merk dat je zeker eens moet passen. EsQualo haalt haar inspiratie van grote modeontwerpers van over de hele wereld, dus loop jij altijd in de laatste trends. Collecties vol rijke kleuren en creativiteit, gemaakt van prachtige materialen.

 

Damescollectie van EsQualo


In een ontwerp van EsQualo val je op. De EsQualo vrouw is zelfverzekerd en smaakvol. De designers maken kleding voor een doordeweekse dag en voor een feestelijke avond. Met de kleding van EsQualo wordt het een feestje om in je kledingkast te duiken. Wanneer jij EsQualo draagt zullen de complimentjes geheid binnenstromen. Dit merk valt op door de unieke ontwerpen, kleuren en prints die in de collecties verweven zijn. De comfortabele pasvormen maken de unieke ontwerpen goed draagbaar waardoor de kleding ook nog eens fantastisch zit. T-shirts van silk, luchtige rokken, en gebreide vesten. De materialen zijn goed gekozen en sluiten aan bij de trends en het seizoen van nu.

 

Zomercollectie 2022


De zomercollectie van 2022 is geïnspireerd op de woestijn, de zeekust en tropische regenwoud. De kleuren bladgroen, zonnig oranje en neutraletonen komen terug in deze vrolijke collectie. Bloesjes met kanten details, zwierige rokken en luchtige jurken. In deze kleding waan je je op vakantie en zal iedere dag voelen als een zomerse dag.

 

EsQualo bij Konijnendijk mode


Je bent van harte welkom in onze winkel om dit damesmerk te komen bewonderen. Naast EsQualo zijn bij Konijnendijk Mode zijn nog meer dan 150 andere merken te koop, zoals Rinascimento of Esprit. Je vindt er ervaren modeadviseurs die je graag helpen met het uitkiezen van je ideale outfit. Leuk om u persoonlijk te laten adviseren? Boek één van onze stylingarrangementen. Wil je liever thuis passen? Bestel dan nu je kleding hier online!