Naar boven

Circle of trust

(18) (18 artikelen)
Circle of trust

Het modemerk Circle of Trust is een Amsterdams bedrijf opgericht in 2005. Tijdens de oprichting van het merk hadden zij een doel: Het creeëren van unieke en betaalbare denims, draagbaar voor iedereen. Het blangrijkste doel van de collecties van Cricle of Trust is ervoor zorgen dat iedereen zich fijn voelt in wat ze dragen. Kom langs bij Konijnendijk Mode en ontdek de collecties van Circle of Trust.Tijdloze elegantie
Circle of Trust staat synoniem voor tijdloze elegantie met een eigentijdse twist. Het merk kijkt niet alleen naar de laatste modetrends, maar denkt ook na over hoe ze de trends zo duurzaam en kwalitatief goed kunnen maken. Bij Konijnendijk Mode hebben we een uitgebreide collectie van de mooiste kledingstukken van Circle of Trust in de winkel hangen!

De betekenis van Circle Of Trust

Het onderscheidende logo van Circle Of Trust wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van vier kenmerkende knopen:

De eerste knoop vertegewoordigt de toewijding aan verantwoordelijkheid, een belofte om vast te houden aan een visie die doordrongen is van kracht, hoop en moed. Het staat voor de verantwoordelijkheid voor elke keuze die Circle Of Trust maakt, en het draagt de kracht van bewuste besluitvorming. De tweede knoop staat symbool voor bewustzijn. Circle Of Trust streeft ernaar bij te dragen aan onze omgeving door bewustzijn te creeëren over de realiteit om ons heen. De derde knoop belichaamt de inzet voor een schoon productieproces en het ondersteunen van fabrikanten. Circle of Trust erkent de verplichting om verantwoorde keuzes te maken en ondersteunt producenten bij het nastreven van duurzaamheid.De circkel wordt voltooid met de vierde knoop, die een persoonlijke afsluiting vormt. Deze afsluiting is uniek voor elk invidu en komt voort uit de belofte die man aan zichzelf maakt. Het herinnert ons eraan dat we allemaal verantwoordelijkheid dragen voor de wereld waarin we leven.

Ontdek de unieke stukken van Circle Of Trust bij Konijnendijk Mode en voeg een vleugje tijdloze klasse toe aan jouw garderobe!