Naar boven

CG Club of Gents

CG Club of Gents

De jongste broer van Carl Gross heet CG Club of Gents

CG Club of Gents is het jongere broertje van Carl Gross. Klassieke kleding met een iets jongere uitstraling, dat is waar dit merk voor staat. Het merk maakt kleding gericht op de modebewuste man die er graag goed en verzorgd uitziet. Het Duitse bedrijf maakt zowel casual als formelere kleding, dus echte liefhebbers kunnen voor elk moment van de dag een outfit van CG selecteren. Voor de modebewuste man die goed voor de dag wilt komen. Het type man waar CG zich op richt, is de modebewuste man die goed voor de dag wilt komen.


Is CG iets voor mij?

De herenkleding van CG staat bekend om de goede kwaliteit en het inspelen op de trends in de mode. De kleding volgt de kleuren en materialen van het moment, maar houdt zich ver van drukke prints, te opvallende kleuren en grillige materialen. Het kiest voor een nette, rustige, en enigszins neutrale, uitstraling. Het merk is goed te combineren met de overhemden van Culture.


De collectie van CG

CG heeft een uitgebreide herencollectie, met zowel boven- als onderkleding. Alle kleding van CG past bij elkaar, dus kunt u onderling mixen en matchen. Met een paar stuks, creëer je telkens een nieuwe look. De collectie bestaat uit colberts, broeken, jeans, jassen en kostuums en nog veel meer. En alles is van perfecte kwaliteit zoals we dat van Duitse merken mogen verwachten. 


Koop CG Club of Gents online

Bij Konijnendijk Mode vind je een grote collectie herenkleding van dit merk. Niet alleen in de webshop, maar ook in de winkel in Zuid-Beijerland kun je terecht voor een uitgebreide keuze uit de collectie. Voor persoonlijk advies ben je welkom in de winkel. Liever snel en gemakkelijk bestellen? De webshop van Konijnendijk is altijd geopend.