Naar boven

CG Club of Gents

(14) (14 artikelen)
CG - CLUB of GENTS CG - Club of Gents is gespecialiseerd in het maken van pakken en kostuums voor mannen. Het merk is ontstaan in de jaren 80 in Londen. De Engelse stijl is goed terug te zien in de ontwerpen van het modelabel. Club of Gents kenmerkt zichzelf als een modemerk met oog voor detail, prachtige afwerkingen en materialen van hoogwaardige kwaliteit. Shop nu online of gezellig langs bij Konijnendijk Mode!


De jongste broer van Carl Gross heet CG Club of Gents

CG Club of Gents is het jongere broertje van Carl Gross. Klassieke kleding met een iets jongere uitstraling, dat is waar dit merk voor staat. Het merk maakt kleding gericht op de modebewuste man die er graag goed en verzorgd uitziet. Het Duitse bedrijf maakt zowel casual als formelere kleding, dus echte liefhebbers kunnen voor elk moment van de dag een outfit van CG selecteren. Voor de modebewuste man die goed voor de dag wilt komen.

Is CG iets voor mij?

De herenkleding van CG staat bekend om de goede kwaliteit en het inspelen op de trends in de mode. De kleding volgt de kleuren en materialen van het moment, maar houdt zich ver van drukke prints, te opvallende kleuren en grillige materialen. Het kiest voor een nette, rustige, en enigszins neutrale, uitstraling. Het merk is goed te combineren met de overhemden van Culture.


De collectie van CG

CG heeft een uitgebreide herencollectie, met zowel boven- als onderkleding. Alle kleding van CG past bij elkaar, dus kunt u onderling mixen en matchen. Met een paar stuks, creëer je telkens een nieuwe look. De collectie bestaat uit colberts, broeken, jeans, jassen en kostuums en nog veel meer. En alles is van perfecte kwaliteit zoals we dat van Duitse merken mogen verwachten. 


Online en in de winkel

Tegenwoordig kun je heel gemakkelijk, snel en veilig winkelen via de webshop van Konijnendijk Mode. Je treft hier een groot aanbod van merken met hun brede collecties. Als je vandaag je bestelling plaatst, dan is het morgen al in huis. Achteraf betalen is ook mogelijk. Ideaal dus! De gehele collectie van CG Club of Gents vind je in onze winkel. De winkel van 4000 m2 is gevestigd in Zuid-Beijerland waar je gratis voor de deur kunt parkeren. CG vind je op de 1e verdieping bij de herenafdeling. Wanneer je op zoek bent naar een uniek pak, is het ook mogelijk om een kostuum op maat te laten maken. In ons Grand Café The Ritz kun je even bijkomen met een kopje koffie en Koekela gebak. Kom je gezellig lunchen? Probeer dan eens het maandmenu!