Naar boven

Cavallaro Napoli bij Konijnendijk Mode

(13) (13 artikelen)
Cavallaro Napoli “Fare una bella figura” betekent zoiets als het maken van een geweldige indruk. Het is deze Italiaanse zin die Cavallaro Napoli zo typeert; van onberispelijk gemaakte overhemden tot perfect passende blazers, de unieke collecties worden altijd gekenmerkt door ultieme verfijning en Italiaanse allure. Ontdek Cavallaro Napoli nu online of kom langs in de winkel bij Konijnendijk Mode!

Cavallaro NapoliCavallaro Napoli 
Cavallaro Napoli is gekenmerkt door vakmanschap, de verfijnde stoffen met een Italiaanse allure.Cavallaro Napoli groeit snel en heeft grote - internationale - plannen voor de toekomst.  Eigentijds, elegant en met een preppy twist: Cavallaro Napoli staat voor moderne verfijning. Van luxe garens tot perfect gestikte manchetten gecombineerd met de beste stoffen, is dit een merk dat is gefundeerd op onmisbare details.Cavallaro Napoli heeft een uitgebreide collectie. Zo hebben ze veel overhemden, maar ook jassen,dassen,broeken, schoenen en nog veel meer. Ook hebben ze veel accesoires. Alles voor de modieuze man, die er goed en stijlvol wil uitzien. Zonder dat het lijkt alsof hij er moeite voor doet.

Italiaans modemerk 
“Fare una bella figura” betekent zoiets als het maken van een geweldige indruk. Het is deze Italiaanse zin die Cavallaro Napoli zo typeert; van onberispelijk gemaakte overhemden tot perfect passende blazers, de unieke collecties worden altijd gekenmerkt door ultieme verfijning en Italiaanse allure. Cavallaro Napoli is opgericht in 1999 door een zoon van een Italiaanse vader en een Nederlandse moeder, genaamd Giuseppe Cavallaro.Van kleins af aan had Giuseppe een voorliefde voor mode. Het begon allemaal klein met het maken van zijde stropdassen. Dit begon in Napels in een artistiek atelier met zijn eerste collectie, die bestond uit zijde dassen. Met een duidelijke missie om de authentieke Italiaanse flair naar Nederland te brengen, richt hij in 2001Cavallaro Napoli op.

Collectie bij Konijnendijk Mode
 Kom langs bij Konijnendijk Mode om de collectie te bewonderen. Heb je extra hulp of advies nodig? Maak dan een afspraak via de website en krijg advies van een professional. Profiteer van allerlei voordelen zoals bijvoorbeeld de privilege cheque, professioneel modeadvies, gratis verzending vanaf €50 en gratis parkeren voor de deur.  Uitgeput van het shoppen? Kom dan gezellig een kopje koffie drinken of geniet van een lekkere lunch bij ons Grand Café The Ritz.