Naar boven

Cavallaro Napoli

Het merk Cavallaro bij Konijnendijk Mode

Sinds 2015 mogen we met trots zeggen dat we Napoli Cavallaro aan onze collectie hebben toegevoegd. Zowel dames als heren kunnen in de winkel items van dit populaire merk vinden. Dit dames- en herenmerk is voor mannen en vrouwen die houden van Italiaanse klasse en items van uitstekende kwaliteit. Het merkt ademt Italiaanse luxe en kwaliteit en mixt dit met het alledaagse. Cavallaro is traditioneel ingesteld, maar toch altijd met een moderne twist. Op deze manier weet dit merk steeds weer te verassen met de stijlvolle en luxe combinatiemogelijkheden.

Over Cavallaro
Cavallaro is begonnen met het importeren van zijden stropdassen uit Italië. In 2004 (wanneer Cavallaro overstapt van de ICT naar de mode) opent hij een winkel in Utrecht met stropdassen en zelfontwerpen overhemden. In Nederland kennen we deze Napolitaanse ambacht en stijl nog niet en daarom slaan de overhemden met hogere kragen, het kenmerkende geborduurde logo op de rechtermouw en de opvallende prints direct aan. In 2007 wordt de damescollectie geïntroduceerd met dezelfde Napolitaanse ambacht en stijl.

Cavallaro collectie
Dit merk staat bekend om haar designs en slim-fit items. Dit wordt doorgevoerd op alle items binnen de collectie. In de collectie van Cavallaro zijn broeken, overhemden, shirts, vesten, truien en colberts te vinden.Cavallaro heeft een Italiaanse pasvorm. Dit houdt in dat de items zeer getailleerd zijn en hierdoor een slank uiterlijk hebben. De blouses zijn gemaakt van een stretch stof waardoor de stof soepel valt. 

Winkelmerk
Cavallaro is te vinden in onze winkel. Voor een persoonlijk advies ben je van harte welkom bij Konijnendijk Mode in Zuid-Beijerland. Parkeren is gratis en het eerste kopje koffie of thee is van het huis. Ook kun je in het Grand Café The Ritz terecht voor een heerlijke lunch! Probeer eens het maandmenu of het heerlijke gebak van Koekela. Heb je geen vervoer naar onze winkel? Boek dan het Taxi-arrangement. Je wordt dan opgehaald en weer veilig thuisgebracht.