Naar boven

Carl Gross

(30) (30 artikelen)
Carl Gross Carl Gross ontwerpt klassieke herenkleding voor zowel zakelijke als casual gelegenheden. Het Duitse merk is van alle markten thuis en heeft dan ook een brede collectie aan mannenmode. De colberts, broeken, jassen en kostuums zijn van een perfecte kwaliteit. Je kunt ze onderling mixen en matchen waardoor je, met een paar stukken, telkens een nieuwe look creëert. Omdat de kleding van uitstekende kwaliteit is, zult u zeker tevreden zijn.
Sorteren

Carl Gross bij Konijnendijk ModeCarl Gross Duits herenmodemerk
Carl Gross ontwerpt klassieke herenkleding voor zowel zakelijke als casual gelegenheden. Het Duitse merk is van alle markten thuis en heeft dan ook een brede collectie aan mannenmode. De colberts, broeken, jassen en kostuums zijn van een perfecte kwaliteit. Je kunt ze onderling mixen en matchen waardoor je, met een paar stukken, telkens een nieuwe look creëert. Omdat de kleding van uitstekende kwaliteit is, zult u zeker tevreden zijn.

Konijnendijk Mode verkoopt ook Carl Gross CG
De jongere lijn van Carl Gross is CG. De broeken zijn iets meer op de actuele trends afgestemd door bijvoorbeeld een lager kruis of skinny snit. Ook zijn de colberts wat meer getailleerd en de t-shirts wat opvallender. Tegelijkertijd sluit het comfort en de kwaliteit aan bij wat we gewend zijn van Carl Gross. Zo kun je deze twee lijnen ook combineren. Door stoer met netjes te combineren creëer je een eigen stijl.Omdat het merk een groot aanbod heeft, kun je in één keer jouw hele outfit bij elkaar zoeken. De collectie bevat mooie jassen, kostuums, t-shirts, colberts en broeken. Die je allemaal met elkaar kunt mixen en matchen.

Carl Gross in onze winkel
Tegenwoordig kun je heel gemakkelijk, snel en veilig winkelen via de webshop van Konijnendijk Mode. Je treft hier een groot aanbod van merken met hun brede collecties. Als je vandaag je bestelling plaatst, dan is het morgen al in huis. Achteraf betalen is ook mogelijk. Ideaal dus! De gehele collectie van Carl Gross vind je in onze winkel. Je bent van harte welkom in onze winkel om dit herenmerk te komen bewonderen. Naast Carl Gross bij Konijnendijk Mode zijn nog meer dan 150 andere merken te koop, zoals Plain Unit, Born with Appetite of Cast Iron. We hebben ervaren modeadviseurs die je graag helpen met het uitkiezen van je ideale outfit. Wil je er zeker van zijn dat het gewenste artikel in de winkel hangt? Reserveer nu online en wij hangen het artikel voor je apart. Je kunt het dan in de winkel komen passen. Leuk om u persoonlijk te laten adviseren? Boek één van onze stylingarrangementen.