Naar boven

Dames- en herenbroeken van Brax

(46) (46 artikelen)
Brax

Brax bij Konijendijk Mode

Brax is van oudsher een broekenspecialist. Eén van de grootste in Europa zelfs. Maar ook in andere kleding als truien, shirts, tops en blouses produceert dit dames- en herenmerk een eersteklas product. Het bedrijf bestaat al sinds 1888 en in 1950 werd de naam Brax aan de kleding toegevoegd. Een lange geschiedenis waarin de expertise duidelijk merkbaar is bij de kleding. Neem een kijkje op de website of kom gezellig langs bij Konijnendijk Mode.


Jouw broekenspecialist

Brax is van oudsher een broekenspecialist. Eén van de grootste in Europa zelfs. Maar ook in andere kleding als truien, shirts, tops en blouses produceert dit dames- en herenmerk een eersteklas product. Het bedrijf bestaat al sinds 1888 en in 1950 werd de naam Brax aan de kleding toegevoegd. Een lange geschiedenis waarin de expertise duidelijk merkbaar is bij de kleding. Een Brax broek is precies wat elke garderobe nodig heeft. De Brax broeken hebben namelijk een perfecte pasvorm, welke uw lichaam altijd flatteert. Voor iedere vrouw en voor elk lichaamstype is er een passende broek. Populair zijn bijvoorbeeld de modellen Shakira, Mary en Pamina van Brax broeken.

Brax broeken voor heren

Bij Konijnendijk Mode zijn zowel damesbroeken als herenbroeken van Brax te vinden. Voor heren zijn de broeken geschikt voor een leeftijd vanaf ongeveer 30 jaar. Het zijn stijlvolle nette broeken, jeans, chinos en pantalons. Er wordt veel aandacht besteed aan de pasvorm en kwaliteit van de stoffen.

Broeken van Brax voor dames

Voor dames is dit merk te vinden op de tussenafdeling. Kwaliteit staat bij de merk voorop en dat merken onze klanten. Daarnaast wordt veel aandacht besteed aan de pasvorm voor Nederlandse dames. Dames vinden hier nette pantalons, jeans, zwarte broeken, witte broeken en broeken met een print. Combineer Brax met Sandwich of Expresso.

Online broeken kopen

Kom langs bij Konijnendijk Mode in Zuid-Beijerland en laat je adviseren door een van onze mode adviseurs. Laat je ook verassen door een van de andere 150 merken zoals Ichi, Pom Amsterdam en Geisha.Geniet van een kopje koffie en een lekkere lunch bij ons Grand Café The Ritz. Profiteer van allerlei voordelen bij Konijnendijk Mode zoals bijvoorbeeld de privilege cheque, professioneel modeadvies, gratis verzending vanaf €50 en gratis parkeren voor de deur.