Naar boven

Dames- en herenbroeken van Brax

(16) (16 artikelen)
Brax

Jouw broekenspecialist

Brax is van oudsher een broekenspecialist. Eén van de grootste in Europa zelfs. Maar ook in andere kleding als truien, shirts, tops en blouses produceert dit dames- en herenmerk een eersteklas product. Het bedrijf bestaat al sinds 1888 en in 1950 werd de naam Brax aan de kleding toegevoegd. Een lange geschiedenis waarin de expertise duidelijk merkbaar is bij de kleding.

Brax broeken voor heren

Bij Konijnendijk Mode zijn zowel damesbroeken als herenbroeken van Brax te vinden. Voor heren zijn de broeken geschikt voor een leeftijd vanaf ongeveer 30 jaar. Het zijn stijlvolle nette broeken, jeans, chinos en pantalons. Er wordt veel aandacht besteed aan de pasvorm en kwaliteit van de stoffen.

Broeken van Brax voor dames

Voor dames is dit merk te vinden op de tussenafdeling. Kwaliteit staat bij de merk voorop en dat merken onze klanten. Daarnaast wordt veel aandacht besteed aan de pasvorm voor Nederlandse dames. Dames vinden hier nette pantalons, jeans, zwarte broeken, witte broeken en broeken met een print. Combineer Brax met Sandwich of Expresso.

Online broeken kopen

In de webshop van Konijnendijk Mode zijn een aantal Brax broeken voor heren te vinden. Voor de uitgebreide collectie ben je van harte welkom in onze winkel in Zuid-Beijerland, nabij Rotterdam. Dames zijn ook van harte welkom in onze winkel om de broeken uitgebreid te komen passen onder het genot van een kopje thee of koffie.