Naar boven

Bluefields

BlueFields herenkleding

BlueFields is een merk dat onderdeel is van de Albert Westerman Company. Dit bedrijf bestaat al sinds 1936. BlueFields staat voor het kiezen van je eigen weg en het creëren van je eigen stijl, geïnspireerd op de wereld om je heen.


BlueFields herenkleding

BlueFields staat bekend om zijn stijlvolle collecties herenkleding. Naast stijlvol, draait het bij BlueFields ook vooral om lekker zittende kleding. Duurzame kwaliteit en scherpe prijzen sluiten goed aan bij dit merk. De slogan luidt dan ook: ‘Great Fashion for a great price .That’s Smart Buy.’ Je kunt terecht bij BlueFields voor onder andere T-shirts, overhemden, pullovers en vesten.

BlueFields bij Konijnendijk Mode

BlueFields is op dit moment alleen verkrijgbaar in onze winkel in Zuid-Beijerland. De winkel is in twintig minuutjes te bereiken vanaf Rotterdam en er zijn genoeg parkeermogelijkheden. Onze winkel telt ruim 150 merken, dus er is voor ieder wat wils!

BlueFields online

Shop je toch liever online? Neem dan eens een kijkje bij de merken PME Legend, Vanguard en Cast Iron. Als je bij ons voor 22:00 uur besteld, heb je het pakketje de volgende dag in huis. Tevens betaal je geen verzendkosten.