Naar boven

Bianca

(39) (39 artikelen)
Bianca

Bianca bij Konijnendijk Mode

Bianca is een modern, internationaal merk dat zich graag blijft vernieuwen.Ben jij al bekend met dit merk? Wanneer je hier nog niet bekend mee bent; je kunt alle kanten op met de kleding van Bianca. De perfecte combinatie van basics en 'eyecatchers' zorgt ervoor dat jij voor elke gelegenheid de perfecte outfit kan samenstellen! Kom langs in de winkel of shop online bij Konijnendijk Mode!Bianca een is Duits familiebedrijf met passie voor mode

Bianca is een Duits innovatief en succesvol familiebedijf gevestigd in Ochtrup / Westfalen. Het modebedrijf werd in 1973 opgericht door Paul Dankbar en Paul Budden. Op dit moment runt de 2e generatie het bedrijf onder leiding van zoon Thomas Dankbar.Bianca is een modern, internationaal merk dat zich graag blijft vernieuwen.Ben jij al bekend met dit merk? Wanneer je hier nog niet bekend mee bent; je kunt alle kanten op met de kleding van Bianca. De perfecte combinatie van basics en 'eyecatchers' zorgt ervoor dat jij voor elke gelegenheid de perfecte outfit kan samenstellen! Kom langs in de winkel of shop online bij Konijnendijk Mode!

   

Bianca: van mooie blouses tot warme knitwear

Het modemerk Bianca staat voor moderne en modieuze collecties. Door de smart casual formule is het mogelijk een chique look de creëren, maar met een casual touch. De collecties zijn casual en direct draagbaar. De kleding van Bianca is herkenbaar door de perfecte pasvormen, nieuwe designs en trendy kleurenthema’s, waarbij veel aandacht is voor kwaliteit en details. De productgroepen van Bianca bestaan uit blouses, rokken, blazers, broeken, jurken, knitwear en jassen.

Bianca in onze winkel

Je bent van harte welkom in onze winkel om dit damesmerk te komen bewonderen. Naast Bianca zijn  bij Konijnendijk Mode nog meer dan 150 andere merken te koop, zoals Betty Barclay, Barbarra Lebek of Bianco. We hebben ervaren modeadviseurs die je graag helpen met het uitkiezen van je ideale outfit. Wil je er zeker van zijn dat het gewenste artikel in de winkel hangt? Reserveer nu online en wij hangen het artikel voor je apart. Je kunt het dan in de winkel komen passen. Leuk om u persoonlijk te laten adviseren? Boek één van onze stylingarrangementen.