Naar boven

Baileys

Baileys bij Konijnendijk Mode

Het merk Baileys opende voor het eerst de deuren in 1955, toen de eigenaar destijds een winkel opende in het centrum van Rotterdam. Op dit moment was dit een van de weinige winkels die exclusieve en hoogwaardige kleding uit Italië importeerde en verkocht. Het merk staat voor goede kwaliteit herenmode en oog voor detail.

 

Baileys: Klassieke herenkleding met moderne twist

De kleding van Baileys is een geliefd merk onder veel verschillende mannen. Door de nette kleding van hoge kwaliteit is het merk geschikt voor verschillende gelegenheden. Een chique diner of een afspraak op kantoor? Hiervoor kun je terecht bij Baileys. Door sportieve prints draag je altijd de huidige trends.

 

Baileys; van nette blouses tot comfortabele polo’s

Met de kernwaarden vakmanschap en precisiewerk zorgt Baileys altijd voor een fijne pasvorm van hun artikelen. Zo weet je dat de kleding altijd goed zit. Ook kan je terecht voor kleding voor zowel je werk als je vrije tijd.

 

Baileys bij ons in de winkel

Je bent van harte welkom in onze winkel om dit herenmerk te komen bewonderen. Naast Baileys bij Konijnendijk Mode zijn nog meer dan 150 andere merken te koop, zoals State of Art of Marco Manzini. We hebben ervaren modeadviseurs die je graag helpen met het uitkiezen van je ideale outfit. Wil je er zeker van zijn dat het gewenste artikel in de winkel hangt? Reserveer nu online en wij hangen het artikel voor je apart. Je kunt het dan in de winkel komen passen. Leuk om u persoonlijk te laten adviseren? Boek één van onze stylingarrangementen.