Naar boven

Baileys

(31) (31 artikelen)
Baileys

Baileys bij Konijnendijk Mode

Baileys bestaat al meer dan 50 jaar en in die tientallen jaren stond altijd de aandacht voor ambacht en kwaliteit centraal. De kleermakers werken uitsluitend met hoogwaardige stoffen van de beste leveranciers. Laat je zeker een keer verrassen door de veelzijdigheid en kwaliteit van dit mooie merk. Shop online of kom gezellig langs bij Konijnendijk Mode.

 Baileys casual-klassieke herenmode


Baileys laat zich het beste omschrijven als casual-klassiek. Het merk is ontwikkeld binnen het familiebedrijf Verweij Fashion. Het bestaat al meer dan 50 jaar en in die tientallen jaren stond altijd de aandacht voor ambacht en kwaliteit centraal. De kleermakers werken uitsluitend met hoogwaardige stoffen van de beste leveranciers. Laat je zeker een keer verrassen door de veelzijdigheid en kwaliteit van dit mooie merk. 

Baileys slimme mix & match collectie 


De collectie van Baileys bestaat uit polo’s, overhemden, vesten en truien. Bij het ontwerpen van de collectie wordt altijd een match in kleur aangebracht. Dat maakt het combineren van items makkelijk. En ontstaat er elk seizoen een mooie collectie voor de zelfverzekerde en goed verzorgde man. Baileys combineert uitstekend met de overhemden van Ledub en de pantalons en broeken van Pierre Cardin.

Baileys herencollectie is klassiek met een moderne twist


De kleding van Baileys is een geliefd bij de klassieker geklede man. Door de nette kleding van hoge kwaliteit is het merk geschikt voor verschillende gelegenheden. Een chique diner of een afspraak op kantoor? Hiervoor kun je terecht bij Baileys. Met de kernwaarden vakmanschap en precisiewerk zorgt Baileys altijd voor een fijne pasvorm van hun artikelen. Zo weet je dat de kleding altijd goed zit. 


Baileys koop je natuurlijk bij Konijnendijk Mode


Je bent van harte welkom om in onze winkel dit herenmerk te komen bewonderen. Naast Baileys heeft Konijnendijk Mode nog meer dan 150 andere merken, zoals State of Art en Marco Manzini. We hebben ervaren modeadviseurs die je graag helpen met het uitkiezen van je ideale outfit. Kom voor een goed gecombineerde outfit naar onze winkel in Zuid-Beijerland. Online bestellen kan natuurlijk ook. Je hebt je favoriet binnen twee werkdagen bij je in huis.