Naar boven

Baileys

Hét casual herenmerk: Baileys

Herkenbaar is een heren merk waarin veel mannen zich kunnen vinden en herkennen. Voor iedere man wat wils, van casual tot gemakkelijk maar altijd netjes met een klassieke twist. Herenmerk met het draagcomfort van Baileys is te omschrijven als makkelijk met extra aandacht voor een goede pasvorm, en dat zie je terug!


Uitgebreide herencollectie

Door de uitgebreide collectie en omdat het merk veel basis items heeft, kan je eindeloos blijven combineren. Combineer een polo of overhemd met een trui en draag hier een mooie basis broek onder. Je kan dit merk heel goed combineren met andere merken zoals: Pierre Cardin, Vanguard of Born with Appetite.


Tijdloze mode en toch van nu

Baileys is niet alleen betaalbaar, maar ook modieus. En omdat Baileys houdt van casual mode, kan je het ook nog eens gemakkelijk combineren. Het merk staat voor nette en klassieke kleding, waar een sportief tintje aan zit. Door goed te kijken naar het productieproces en efficiency kan het merk ervoor zorgen dat de kleding interessant geprijsd blijft.


Online shoppen? Ook bij Konijnendijk Mode!

Voor het shoppen van dit herenmerk ben je van harte welkom in onze winkel. Konijnendijk Mode is gevestigd in een klein dorpje Zuid-Beijerland. Maar kom je in de buurt van Rotterdam, Spijkenisse, Goeree-Overflakkee of Dordrecht? Dan ben je er zo! Kom dan gezellig langs en je krijgt dan van ons uiteraard een lekker (gratis) kopje koffie. Het kan zijn dat wij net iets te ver weg zitten met onze winkel, dan is online bestellen natuurlijk erg handig! Helaas hebben we Baileys op dit moment nog niet in onze webshop. Wel vind je hier andere leuke merken, zoals PME Legend, Petrol en NZA.