Naar boven

Angels

(25) (25 artikelen)
Angels

Angels bij Konijnendijk Mode

Opzoek naar de perfecte broek? Shop dan nu de Angels collectie bij Konijnendijk Mode. Het Duitse merk maakt al tientallen jaren de mooste broeken van Italiaanse kwaliteit. De broeken van Angels hebben een mooie pasvorm en er zijn verschillende modellen, zo is er voor iedere vrouw de perfecte broek.


Angels

Het Duitse merk Angels maakt al tientallen jaren de mooiste broeken van Italiaanse kwaliteit. De broeken van Angels hebben een mooie pasvorm en er zijn verschillende modellen om uit te kiezen. Zo is er voor iedere vrouw een mooie jeans die perfect aansluit. 

Angels: een broek voor elk seizoen

Er zijn verschillende modellen jeans van Angels te vinden. De broeken verschillen bijvoorbeeld van kleur, stof, pasvorm of lengtemaat. Zo zijn er jeans te vinden voor lange vrouwen, maar ook voor kleinere vrouwen. Daarnaast houd het merk rekening met de seizoenen. In de wintercollectie produceren ze broeken met een dikkere stof, zoals een gecoate broek. Voor de zomercollectie zijn er broeken van een luchtige stof zoals linnen. Zo heb je altijd de perfecte broek op het juiste moment. 

Angels; van stonewashed jeans tot capri broeken

Houd je van een skinny jeans? Of ga je liever voor een broek met loose fit? Deze broeken zijn in basiskleuren te vinden bij het merk. Je kunt ook kiezen voor een mooie wassing zoals een stonewashed jeans of bleached jeans. Daarnaast zijn er nog verschillende soorten broeken te vinden. Draag je liever een khaki driekwartbroek, of ga je eerder voor een beige capribroek? Of kies je voor een winterse gecoate broek?

Angels bij ons in de winkel

Je bent van harte welkom in onze winkel om dit damesmerk te komen bewonderen. Naast Angels bij Konijnendijk Mode zijn nog meer dan 150 andere merken te koop, zoals Esprit of Mac. We hebben ervaren modeadviseurs die je graag helpen met het uitkiezen van je ideale outfit. Wil je er zeker van zijn dat het gewenste artikel in de winkel hangt? Reserveer nu online en wij hangen het artikel voor je apart. Je kunt het dan in de winkel komen passen. Leuk om u persoonlijk te laten adviseren? Boek één van onze stylingarrangementen.