Naar boven

Aaiko

(14) (14 artikelen)
Aaiko Is jouw kledingstijl uniek en houd je ervan jezelf te onderscheiden? Kijk dan eens bij de collectie van Aaiko. De kleding is speels en creatief, maar bovenal uniek. De stoffen en materialen van de Aaiko collectie zijn van een hoogwaardige kwaliteit en blijven lang mooi. Kom langs bij Konijnendijk Mode of bestel Aaiko online!


Aaiko damesmode uit Amsterdam


Aaiko is een Nederlands damesmodemerk gevestigd in Amsterdam. Paulina Brakenhoff is de oprichtster van het merk dat zij in 2006 begon. Aaiko is vandaag de dag in verschillende internationale landen te koop en is een inspiratie voor vrouwen over de hele wereld. Het hart van Aaiko is Pauline’s gevoel voor creativiteit, dit zie je duidelijk in de collecties terug. De collecties van Aaiko zijn geïnspireerd door de reizen die Pauline heeft gemaakt over de hele wereld. De ontwerpen opvallend, mooi qua silhouet en gemakkelijk te dragen.

 

Aaiko mode gebruikt vrouwelijkheid als kracht


Aaiko is japans voor “geliefde” en in het oud-duits betekent het “tough”, de woorden zacht en krachtig definiëren dan ook de vrouw die Aaiko draagt. Ze is zowel vrouwelijk en sterk, ze weet wie ze is en weet waar ze voor staat. Doordat deze vrouw zich durft te uiten heeft ze ook meer lef in haar kledingstijl, ze is trots op haar vrouwelijkheid en ziet hier de kracht van in. Ze is sterk, creatief en jong van geest.  
 

Unieke en creatieve kleding in de Aaiko collectie


Ieder jaar komen er vier collecties van Aaiko op de markt, met ieder een eigen thema en kleurpallet. Is jouw kledingstijl uniek en houd je ervan jezelf te onderscheiden? Kijk dan eens bij de collectie van Aaiko. De kleding is speels en creatief, maar bovenal uniek. De stoffen en materialen waarmee de collecties tot stand zijn gekomen zijn van een hoogwaardige kwaliteit en blijven lang mooi. Door het unieke en tijdloze karakter van de kleding kun je het meerdere seizoenen dragen. 
 

Aaiko mode koop je natuurlijk bij Konijnendijk


We hebben een groot aanbod van het damesmerk Aaiko in onze winkel. Kom langs bij Konijnendijk Mode in Zuid-Beijerland en laat je adviseren door een van onze mode adviseurs. Laat je ook verrassen door een van de andere 150 merken, zoals IchiOnly en YAYA . Je parkeert gemakkelijk en gratis voor de deur. Een drukke werkweek? Bestel Aaiko online en je hebt je bestelling binnen twee werkdagen in huis.