Op zoek naar de ideale outfit?

Door Sylvia van der Zande - 11 februari 2021

Zoveel mode, zoveel trends. Hoe maak je daarin een goede keuze? Het is niet altijd eenvoudig om de juiste outfit te kiezen voor een casual, feestelijke of zakelijke look. Wil jij kleding helemaal passend bij jouw stijl en figuur? Dan is een personal shopper echt iets voor jou! De personal shopper helpt je om de perfecte outfit(s) te vinden.

Het liefst adviseren we jou in onze winkel! Als jij niet naar de winkel kan komen dan komt Konijnendijk Mode naar jou! Hoe? Dat vertel ik je stap voor stap in deze blog.

 

Wil jij weten welke stappen je moet nemen als je een afspraak maakt?

  1. Ga naar de website van Konijnendijk Mode, zoek op 'Persoonlijk Advies' en vervolgens 'Personal Shopper' aan huis.
  2. Vul je gegevens in.
  3. Beantwoordt de vragen over je stijl, figuur, maat en favoriete merken.
  4. Vul daarna de gewenste datum en tijd in.
  5. Verstuur de gegevens.
  6. De personal shopper neemt contact met je op en bespreekt samen met jou je wensen. Je kan ervoor kiezen om te videobellen. Zo kan de personal shopper al een goede indruk krijgen van wat voor type jij bent. De kleding kan daardoor gericht worden uitgekozen en je kunt gelijk al een beetje meekijken met de collectie.
  7. In de winkel wordt de kleding zorgvuldig uitgezocht en ingepakt. Samen met een kledingrek gaat dit de auto in en de personal shopper vertrekt naar jouw woning.
  8. Thuis kun je de outfits rustig passen. Onze personal shopper voorziet je van de juiste stylingstips. Zodat jij er stralend mooi uit ziet met jouw set(s) aan.
  9. Na het passen kies je welke kleding je wilt houden en welke kleding er mee terug mag. Daarna kun je afrekenen met de pin.


Heb je altijd al graag een personal shopper aan huis willen hebben? Boek deze dan hier 

 

Wil jij weten wat belangrijk is als je een personal shopper boekt?


Je kunt van de personal shopper aan huis gebruik maken indien je in de Hoeksche Waard woont. Een afspraak kun je boeken van dinsdag t/m vrijdag tussen 10.00 en 16.00 uur.

Maak je een afspraak? Dan is het leuk als je een foto van jezelf naar ons stuurt. Zo ziet de stylist in één oogopslag je figuur, ogen en haarkleur. Zodat een passende outfit snel gevonden is.
I.v.m. de regels tijdens de lockdown komt er één personal shopper aan huis. Mocht er binnenkort een versoepeling zijn dan is het mogelijk om twee personal shoppers te boeken.

Woon je niet in de Hoeksche Waard dan kun je online shoppen via de webshop van Konijnendijk Mode of artikelen bestellen welke je op social media gezien hebt. We zijn telefonisch bereikbaar dinsdag t/m zaterdag van 9.30 tot 17.30 uur. Je kunt ook een mail sturen naar info@konijnendijkmode.nl