Naar boven

Personal Shopper aan huis

Personal Shopper


Personal Shopper aan huis!

Konijnendijk Mode komt naar je toe! Normaal gesproken ontvangen we je graag in de winkel en staan we altijd klaar om je te adviseren over de mooiste items. Op dit moment is de winkel helaas gesloten, maar we staan nog steeds voor je klaar. Wij komen namelijk bij jou aan huis!

Hoe werkt het? 
1. Je vult het contactformulier in op onze website. Die vind je onderaan op deze pagina. Hierin staan bijvoorbeeld vragen over je favoriete merken, je kledingstijl en de gelegenheid waar je kleding voor zoekt. Ook kun je hier de gewenste datum en tijdstip invullen.
2. Eén van onze personal shoppers belt je vervolgens en bespeekt nogmaals je wensen. De personal shopper stelt een rek samen met diverse items en merken. 
3. Vervolgens komt één van onze personal shoppers bij je aan huis.  

Wij houden rekening met de de huidige Coronamaatregelen en zorgen ervoor dat we veilig bij je langskomen. Ben je benieuwd hoe we dit aanpakken? Bel dan gerust even naar de winkel op het nummer: 0186-661700

Op dit moment is het voor ons alleen mogelijk om bij je langs te komen als je in de Hoeksche Waard woont. Woon je net daarbuiten? Neem dan even contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden. Personal Shopper in de winkel- tijdelijk niet beschikbaar

Zoveel merken, zoveel keuze. Soms is het lastig om de juiste outfit voor je zakelijke, feestelijke of casual gelegenheid te vinden. Natuurlijk staan onze modeadviseurs altijd voor je klaar. Maar wil je zeker weten dat de Personal Shopper op de door jou gewenste datum en tijd beschikbaar is, maak dan een afspraak! Onze stylistes helpen je graag voor de perfecte outfit. Bij drukte kan het voorkomen dat de styliste de aandacht moet verdelen over diverse klanten. Deze dienst is kosteloos en is mogelijk van dinsdag t/m vrijdag. Wil je één op één geholpen worden? Maak dan een afspraak voor een Styling Arrangement. Het is alleen mogelijk om je voor dit arrangement online aan te melden.


❈ Aanmelden kan via onderstaande button.

❈ Personal Shopper is mogelijk van maart t/m half juni en september t/m half december.