Naar boven

Strellson

(25) (25 artikelen)

Strellson bij Konijnendijk Mode

Het merk Strellson is hét merk voor de stijlvolle moderne man. Sinds 1993 maakt het merk al kleding voor zelfstandige, stijlvolle mannen. Door hun moderne en toch begrijpbare kleding weet het merk een brede doelgroep aan te spreken. Door hun heldere visie maken zij kleding zonder al te veel toevoegingen.


Strellson: stijlvol voor elke gelegenheid

Strellson maakt kleding voor elke gelegenheid. Zo kun je bij het merk terecht voor kleding voor kantoordagen, maar ook voor comfortabele kleding voor thuis. De kleding van Strellson is voor mannen die houden van klasse en smaak.


Strellson; van zakelijke overhemden tot sportieve jassen

Wanneer je houdt van stijlvolle kleding, zit je bij Strellson hoe dan ook goed. Wil je er goed uitzien in de zakelijke wereld? Kies dan voor een mooi overhemd en stijl af met een klassieke mantel. Of ben je op zoek naar kleding voor in je vrije tijd? Kies dan een comfortabele coltrui of sweater met mooie chino en stijl af met een sportief jack.


Strellson bij ons in de winkel

Je bent van harte welkom in onze winkel om dit herenmerk te komen bewonderen. Naast Strellson bij Konijnendijk Mode zijn nog meer dan 150 andere merken te koop, zoals Profuomo of Club of Gents. We hebben ervaren modeadviseurs die je graag helpen met het uitkiezen van je ideale outfit. Wil je er zeker van zijn dat het gewenste artikel in de winkel hangt? Reserveer nu online en wij hangen het artikel voor je apart. Je kunt het dan in de winkel komen passen. Leuk om u persoonlijk te laten adviseren? Boek één van onze stylingarrangementen.